Yleisurheilun SM-hallit

20.-21.2.2021 Jyväskylä Hipposhalli

LIVE-TULOKSET: https://live.time4results.com/yu/2021/smhallit/

KULTAINEN JUOKSIJA -PISTEKILPAILU

KÄSIOHJELMA

KILVEN KISAVINKIT

YLE:n lähetykset:

La 20.2.
Suora selostettu lähetys Areenassa 12.50-16.45
Kooste TV2 klo 17.25-19.10

Su 21.2
Suora selostettu lähetys Areenassa 11.55-16.45
Suora myös TV2 klo 11.55-13.15
Kooste vielä TV2 klo 19.05-21.00

Selostus: Mikko Hannula
Asiantuntija: Petri Keskitalo
Haastattelut: Emma Hyyppä
Ruotsinkielinen selostus: Niklas Henrichson

 

Tervetuloa SM-halleihin!

 
Jyväskylä ja JKU isännöivät tämän vuoden SM-halleja Hipposhallissa 20.-21.2. Kisoille on nyt saatu lopullinen järjestämislupa, vaikka koronatilanne on aika ajoin ollut hankala ympäri maata ja myös Jyväskylässä. Yleisöä ei voida ottaa ja turvajärjestelyt ovat tiukat. Leviämisalueilta tulevilta urheilijoilta vaaditaan lisäksi tuore negatiivinen testitulos. Näistä löytyy lisätietoa näiltä kisasivuiltamme. 
 
Kaksipäiväiset kisat tarjovat varmasti kovia kamppailuja mestaruuksista ja mitaleista. Kärkiurheilijamme ovat päässeet harjoittelemaan syksyn hyvin ja kovia tuloksia ja useita Suomen ennätyksiä on lyhyellä hallikaudella jo ehditty nähdä. Positiivinen noususuhdanne suomalaisessa yleisurheilussa tuntuu jatkuvan. Erityismausteensa tämän vuoden kisoille tuo nyt SM-halleissa mukana olevat ottelut. Suomesta lähtenee iso joukko urheilijoita Puolan Torunin EM-halleihin ja vieläpä kovin tavoittein.
 
Hipposhallia on remontoitu kesällä näitä kisojakin varten ja juoksusuorat sekä seiväshyppy on nyt saatu komeasti areenan keskelle. Halli on yksi kolmesta maan virallisesta 200m halliradasta ja uudistuksen myötä selkeästi paras ja tunnelmallisin paikka kisajärjestämiseen Suomessa. Harmi, että yleisöä ei voida ottaa, mutta onneksi YLE välittää tapahtumat molempina päivinä. Parituntiset TV lähetykset kakkosella tulevat ulos illalla prime-time aikaan ja YLE Areenasta ovat seurattavissa kaikki iltapäivätapahtumat livenä ilman selostusta.
 
Tehdään kaikki yhdessä parhaamme, että saadaan turvalliset ja tasokkaat kisat ja rakkaan lajimme kuvaa jälleen kirkastettua!
 

Markku Koistinen

pääsihteeri

 

 

Yleisurheilun SM-kilpailuissa tiukat erityisjärjestelyt: Koronan leviämisalueelta tulevilta vaaditaan tuore tulos koronatestistä – LUE TIEDOTE >>

(22.1.2021)

SM-hallien koronarajoituksiin tarkennuksia: Antigeenitesti riittää, valmentajien testivaade poistui, sisäverryttelyaikaa tunti

(4.2.2021)

Usein kysyttyjä kysymyksiä liittyen SM-hallien koronarajoituksiin ja kisojen yleisiin järjestelyihin

(9.2.2021)

Pääyhteistyökumppanit

Kariteam
Valmet
Verso