Lajikoulut

JKU järjestää syksyn ja kevään aikana lukuisan määrän yleisurheilun kenttälajikouluja pääasiassa Hipposhallissa. Lajikoulut sisältävät lajista riippuen eri määrän harjoituskertoja ja niissä keskitytään yhden lajin tekniikkaharjoitteluun ja opetellaan lajille tyypillisiä harjoitteita.

Esite (hinnat ja ajankohdat)

Lajikoulut on rajattu kaudella 2023-2024 vuosina 2008-2014 syntyneille (9-16v) urheilijoille liittyen JKU:n päivitettyyn valmennusryhmätoimintaan. JKU:n valmennusryhmäläisille (11-08-syntyneet) kaudella 2023-2024 (syksy-kevät) kaksi lajikoulua ovat kokonaan maksuttomia. JKU:n kilpaurheilukoululaisille (12-14-syntyneet) kaikki lajikoulut ovat normaalihintaisia. Kilpakävelykouluun voi ilmoittautua myös 2015 syntyneet. Lisäinfoa löytyy esitteestä. 

Lajikoulut käynnistyvät portaittain kauden aikana. Ensimmäiset kevään lajikoulut käynnistyvät jo viikolla 9 (kilpakävelykoulu).  

Ilmoittautuminen tapahtuu Suomisport-sivuston kautta. Ilmoittautuminen lajikouluihin edellyttää rekisteröitymistä Suomisportiin ja ilmoittautumislomakkeen täyttöä Suomisport-sivustolla. 

Ilmoittautuminen kaikkiin lajikouluihin päättyy ti 5.3.   

Ilmoittaudu lajikouluihin (kevät 2024)

Lajikoulutiedustelut ja jälki-ilm.: rebekka@jku.fi

 

Pääyhteistyökumppanit

Kariteam
Valmet
Verso