Lajikoulut

JKU järjestää syksyn ja kevään aikana lukuisan määrän yleisurheilun kenttälajikouluja pääasiassa Hipposhallissa. Lajikoulut sisältävät lajista riippuen eri määrän harjoituskertoja ja niissä keskitytään yhden lajin tekniikkaharjoitteluun ja opetellaan lajille tyypillisiä harjoitteita.

Esite (hinnat ja ajankohdat): Keski-Suomen lajikoulut, syksy 2022 v2

Lajikoulut on rajattu kaudella 2022-2023 13-07-syntyneille (9-16v) liittyen JKU:n päivitettyyn valmennusryhmätoimintaan. JKU:n valmennusryhmäläisille (11-07-syntyneet) kaudella 2022-2023 (syksy-kevät) kaksi lajikoulua ovat kokonaan maksuttomia. JKU:n kilpaurheilukoululaisille (11-13-syntyneet) kaikki lajikoulut ovat normaalihintaisia. Lisäinfoa löytyy esitteestä. 

Lajikoulut käynnistyvät portaittain kauden aikana. Ensimmäiset syksyn lajikoulut käynnistyvät viikolla 43. Kevään lajikouluihin ilmoittaudutaan erikseen myöhemmin. Kesällä 2023 ei järjestetä lajikouluja. 

Ilmoittautuminen tapahtuu Suomisport-sivuston kautta. Ilmoittautuminen lajikouluihin edellyttää rekisteröitymistä Suomisportiin ja ilmoittautumislomakkeen täyttöä Suomisport-sivustolla. Jälki-ilm. tapahtuu alkuun mailitse, mutta edellyttää myös jälkeenpäin ilmoittautumista Suomisportin kautta. 

Ilmoittautuminen kaikkiin lajikouluihin päättyy ma 24.10 klo 12.00.  Jälki-ilm. mahdollista sähköpostilla. 

Ilmoittaudu lajikouluihin (syksy)

Lajikoulutiedustelut ja jälki-ilm.: antti.jr.mero@jku.fi

 

Pääyhteistyökumppanit

Lähitapiola Keski-Suomi
Kariteam
Valmet
Verso