Lajikoulut

JKU järjestää vuoden aikana lukuisan määrän yleisurheilun kenttälajikouluja joko Hipposhallissa tai Harjun stadionilla. Lajikoulut sisältävät lajista riippuen eri määrän harjoituskertoja ja niissä keskitytään yhden lajin tekniikkaharjoitteluun ja opetellaan lajille tyypillisiä harjoitteita.

Ilmoittautuminen lajikouluun

Ilmoittautuminen alla olevan linkin kautta:

Ilmoittaudu

Esite: JKU Lajikoulut, kevät-kesä 2018

HUOM! Ilmoittautuminen tapahtuu ainoastaan lomakkeen kautta. Puhelin- tai sähköposti-ilmoittautumisia ei oteta vastaan. Ilmoittautuminen päättyy su 22.4. Katso esitteestä lajikoulujen aikataulu ja tarkempi info.

Lajikoulut käynnistyvät portaittain kauden aikana. Ensimmäiset lajikoulut käynnistyvät viikolla 17.

Alennukset
Sisaralennus lajikouluista. Sisaralennus toisesta sisaruksesta on 10 %, kolmannesta / neljännestä jne. 20 %. Alennus lasketaan halvemmasta tai halvimmasta em. kokonaisuudesta.

Kenelle?

Lajikoulut on tarkoitettu JKU:n juniorivalmennus- ja valmennusryhmille sekä KESY:n muiden seurojen urheilijoille 8-15-vuotiaille.

Kouluttajina toimivat lajinsa osaavat valmentajat. Harjoitusten kesto on 90min ja päivänä pääosin tiistai-ilta.

Kestävyyskoulu

  • Kestävyyskoulussa vuosi jakautuu kolmeen kauteen: syyskausi (loka-joulu), kevätkausi (tammi-touko) ja kesäkausi (kesä-elokuu)
  • Extrakertoja voidaan pitää myös syyskuussa
  • Kausien 2017-2018 kestävyyskoulu alkaa viikolla 43 ke 25.10.
  • Harjoitukset ovat keskiviikkoisin 17.30-19.00 hipposhallissa ja hippoksen ympäristössä ja myöhemmin kevät-kesä harjulla.
  • Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevien ohjeiden mukaisesti

Kestävyyskoulun kausiohjelma
Kestävyyskoulu Syksy 2017

Ilmoittautuminen kestävyyskouluun

Uusi kestävyyskouluvuosi alkaa aina syksystä. Ilmoittautuminen on auki käytännössä koko vuoden, mutta kesken vuoden ilmoittautuminen on suositeltavaa tulevalle kaudelle kuluvan kauden (esim syyskausi) loppupuolella. Seuraavalle kaudelle ei tarvitse ilmoittautua erikseen, mutta jos jää pois seuraavalta kaudelta, tulee se tehdä edellisen kauden lopussa. Ilmoittautuminen on sitova koko kauden / loppukauden ajan (esim syyskausi/kevätkausi).

Kukin kausi laskutetaan erikseen. Lopullinen hinta määräytyy pidettyjen kertojen mukaan. Hinnoittelu on 6e/ krt, mutta yksittäisiä harjoituksia ei voi valita. 

Ilmoittaudu

HUOM! Ilmoittautuminen tapahtuu ainoastaan lomakkeen kautta. Kesken vuoden ilmoittautumisen yhteydessä tulee lomakkeen täytön lisäksi olla yhteydessä JKU:n nuorisovalmennuspäällikkö Antti Meroon
antti.jr.mero@jku.fi

Alennukset
Sisaralennus kestävyyskoulusta. Sisaralennus toisesta sisaruksesta on 10 %, kolmannesta / neljännestä jne. 20 %. Alennus lasketaan halvemmasta tai halvimmasta em. kokonaisuudesta.

Harjoituksista

Harjoituksissa tehdään monipuolista ja laaja-alaista juoksuharjoittelua sekä opetellaan juoksutekniikkaa ja juoksuun liittyviä oheisharjoitteita. Myös kilpakävelytekniikkaa käydään harjoituksissa läpi, sillä hyvä kilpakävelytekniikka edesauttaa oppimaan lantion käyttöä juoksussa ja mahdollistaa näin optimaalisen juoksutekniikan oppimisen. Varusteena juoksuun soveltuva ulkovarustus, lenkkarit ja juomapullo (syys- ja kevätkaudella myös sisävarustus). Vuoden aikana vastuuvalmentaja opastaa lisää treeneissä tarvittavista varusteista.

Kenelle?
Kestävyyskoulu on tarkoitettu 8-12 -vuotiaille. Tätä vanhemmille urheilijoille JKU tarjoaa muuntyyppistä kestävyysjuoksun harjoittelutoimintaa. Kestävyyskoulu on tarkoitettu lisäharjoitukseksi JKU:n Juniorivalmennus- ja Valmennusryhmäläisille sekä JKU:n urheilukoulussa mukana oleville. Myös Keski-Suomen piirin muiden seurojen urheilijat ovat tervetulleita mukaan. Mikäli ilmoittautuneita on paljon, jaetaan ryhmäläiset tarpeen mukaan ikä- / tasoryhmiin harjoituksissa.

Pääyhteistyökumppanit