Lajikoulut

JKU järjestää vuoden aikana lukuisan määrän yleisurheilun kenttälajikouluja joko Hipposhallissa tai Harjun stadionilla. Lajikoulut sisältävät lajista riippuen eri määrän harjoituskertoja ja niissä keskitytään yhden lajin tekniikkaharjoitteluun ja opetellaan lajille tyypillisiä harjoitteita.

Ilmoittautuminen lajikouluun

Esite (hinnat ja ajankohdat): Lajikoulut, kesä 2020

Uutta lajikouluissa! Aitajuoksukoulu ja kilpakävely & kestävyyskoulu käynnistyvät uusina lajikouluina. Lajikoulut on rajattu nykyään 07-04-syntyneille (12-15v) liittyen JKU:n päivitettyyn valmennusryhmätoimintaan. JKU:n valmennusryhmäläisille (07-04-syntyneet) kaudella 2019-2020 (syksy-kesä) kaksi lajikoulua (6 harj. per lajikoulu) tai yht 12 harjoituskertaa on kokonaan maksutonta. Heittokoulun osalta tämä lasketaan harjoituskertojen mukaan. Seuraavat lajikoulut näistä ovat normaalihintaisia. 

Nuoremmille 10-08-syntyneille on tarjolla pienempinä paketteina minilajikouluja. Kilpakävely & kestävyyskoulu on tarjolla 10-04-syntyneille. Lisäinfoa löytyy esitteestä.

Ilmoittautuminen kaikkiin lajikouluihin päättyy ma 6.7 klo 12.00. Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen tapahtuu ainoastaan lomakkeen kautta. Lajikoulut käynnistyvät portaittain kauden aikana. Ensimmäiset lajikoulut käynnistyvät viikolla 28.

Tiedustelut: antti.jr.mero@jku.fi

Pääyhteistyökumppanit

Lähitapiola Keski-Suomi
Kariteam
Valmet
Verso