Lajikoulut

JKU järjestää syksyn ja kevään aikana lukuisan määrän yleisurheilun kenttälajikouluja pääasiassa Hipposhallissa. Lajikoulut sisältävät lajista riippuen eri määrän harjoituskertoja ja niissä keskitytään yhden lajin tekniikkaharjoitteluun ja opetellaan lajille tyypillisiä harjoitteita.

Esite (hinnat ja ajankohdat): Lajikoulut, syksy-kevät 2021-2022 päivitetty 24.10 (keihäskoulu, pituus- ja loikkakoulu)

Lajikoulut on rajattu kaudella 2021-2022 12-06-syntyneille (9-16v) liittyen JKU:n päivitettyyn valmennusryhmätoimintaan. JKU:n valmennusryhmäläisille (10-06-syntyneet) kaudella 2021-2022 (syksy-kevät) yksi lajikoulu(syksy&kevät) tai kaksi puolikasta lajikoulua ovat kokonaan maksuttomia. HUOM. lajikoulujen harjoitusmääriä on lisätty kaudelle 2021-2022, eli yksi lajikoulu vastaa lähelle viime vuoden kahta lajikoulua. Ilmaisetuun ei kuulu Nuorten juoksutreenin harjoitukset. JKU:n kilpaurheilukoululaisille (10-12-syntyneet) kaikki lajikoulut ovat normaalihintaisia. Lisäinfoa löytyy esitteestä. 

Lajikoulut käynnistyvät portaittain kauden aikana. Ensimmäiset lajikoulut käynnistyvät viikolla 43. Kesällä 2022 ei järjestetä lajikouluja. 

Ilmoittautuminen tapahtuu Suomisport-sivuston kautta, johon liitetään tulevana kautena kaikki SUL-alaisuudessa olevat yleisurheilu-seurat. Ilmoittautuminen lajikouluihin edellyttää rekisteröitymistä Suomisportiin ja ilmoittautumislomakkeen täyttöä Suomisport-sivustolla. Jälki-ilm. tapahtuu alkuun mailitse, mutta edellyttää myös jälkeenpäin ilmoittautumista Suomisportin kautta. 

Ilmoittautuminen kaikkiin lajikouluihin päättyy ma 25.10.  Jälki-ilm. mahdollista sähköpostilla. 

Ilmoittaudu lajikouluihin

Lajikoulutiedustelut ja jälki-ilm.: antti.jr.mero@jku.fi

Ilmoittaudu Nuorten juoksuryhmään

Nuorten juoksuryhmä -tiedustelut: tanja.niemi@jku.fi

Pääyhteistyökumppanit

Lähitapiola Keski-Suomi
Kariteam
Valmet
Verso