Ympärivuotinen toiminta

JKU järjestää säännöllisiä ohjattuja harjoituksia harraste- tai kilpailumielessä liikkuville aikuisille.

Harrastevalmennus ja valmennusryhmät

JKU järjestää säännöllisiä ohjattuja harjoituksia harraste-  ja kilpailumielessä liikkuville aikuisille. Harjoituksiin voi tulla mukaan suoraan tai vaikka aikuisten urheilukoulun jälkeen. Ohjatuista harjoituksista peritään valmennusmaksu alla olevien periaatteiden mukaisesti.

Hinnat:

  • Harrastevalmennus: 50 € / kk (seniorit 35 € / kk, 65+ ikäluokat)
  • Valmennusryhmät: 70 € / kk 

Laskutuskaudet:

Loka – Maalis (6 kk) laskutetaan 5 kk
Huhti – Syys (6 kk) laskutetaan 5 kk

Ilmoittaudu valmennusryhmiin Johanna Leivoselle, johanna(at)jku.fi

Mukaan voi tulla missä vaiheessa kautta tahansa. Laskutusjakso sovitaan silloin jokaiselle henkilökohtaisesti. 

Tietoa ohjatuista harjoituksista

YLEISTÄ YMPÄRIVUOTISESTA TOIMINNASTA

Ympärivuotisessa toiminnassa harjoituksia on tarjolla viikkotasolla yli 20 kpl eli joka päivä on tarjolla useampi treeni. Ilmoittautumisjärjestelmänä käytämme toistaiseksi Nimenhuuto -palvelua ja tunnukset palvelun käyttöön saa Johannalta johanna(at)jku.fi. Nimenhuudosta löytyy tarkka harjoituskuvaus ja harjoitusten aikataulut. 

Harrastevalmennus 

Harrastevalmennus on tarkoitettu niille aikuisille, jotka liikkuvat yleisurheilun parissa säännöllisesti, mutta ei niin kilpailullisin tavoittein. Harjoituksia on tarjolla kaikkiin lajiryhmiin (pika- ja kestävyysjuoksua, heittoja ja hyppyjä).  

Valmennusryhmät

Valmennusryhmät on tarkoitettu niille aikuisille, jotka liikkuvat yleisurheilun parissa säännöllisesti ja tavoitteena on kilpailutoiminta. Tasovaatimuksia ei kuitenkaan ole eli oma innostus ja tavoitteet riittää. Valmennusta on tarjolla kaikkiin lajiryhmiin eli on mahdollisuus erikoistua ja myös ottelupohjaisesti pystyy harjoittelemaan kaikkia lajeja.

 

Tiedustelut:
Johanna Leivonen johanna(at)jku.fi ja puh. 0500-867209

 

Pääyhteistyökumppanit

Kariteam
Valmet
Verso