Urheilukoulu

KEVÄT 2021

Kevätkauden ilmoittautuminen on päättynyt. Jälki-ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ (klikkaa).

Toiminta alkaa vkolla 3 (18.1.2020 alkava viikko) ja kestää vkolle 15. 

 

INFOKIRJE Hipposhalli urheilukoulut

RYHMÄJAOT Hipposhalli kevät 2021

INFOKIRJE Alueelliset urheilukoulut

RYHMÄJAOT Palokka ja Muurame kevät 2021

 

Ryhmäsuunnitelma alle 12-vuotiaat 2020-2021 (klikkaa)

Väiskin vaatimukset (klikkaa): Näin toimimme korona-aikana.

 

YLEISTÄ INFOA TOIMINNASTA

Tähtiseura Jyväskylän Kenttäurheilijat tarjoaa ympäri vuoden kattavasti urheilu- ja kilpaurheilukouluja lapsille. Ryhmissä harjoitellaan laadukkaassa ohjauksessa innostavasti ja monipuolisesti kaikkia yleisurheilulajeja.

Urheilukoulua järjestetään 4-8 -vuotiaille ja Kilpaurheilukoulua 9-11 -vuotiaille lapsille (www.jku.fi/kilpaurheilukoulu). 12 vuotta ja vanhemmat lapset harjoittelevat valmennusryhmissä (www.jku.fi/valmennusryhmat) ja perheen nuorimmille (3-5 -vuotiaille) on tarjolla Liikuntaleikkikoulu (www.jku.fi/liikuntaleikkikoulu)

Milloin voit aloittaa?

Yleisurheilun harrastamisen voi urheilukoulussa aloittaa kolmesti vuodessa. Urheilukoulu etenee kausittain (syys-/kevätkausi 12 vkoa ja kesäkausi 10 vkoa). Aiempaa lajikokemusta ei tarvita.

Urheilukoulussa harjoitellaan tosissaan, mutta hymyssä suin liikunnasta ja kivoista kavereista nauttien!

Urheilukoulu (4-8 -vuotiaat)

 • Harjoittelun painopistealueina ovat perustaidot kuten juokseminen, hyppääminen, heittäminen ja tasapainoharjoittelu eri muodoissaan.
 • Kauden aikana tutustutaan laajasti eri yleisurheilulajeihin.
 • Liikunnan perustaitoja harjoitellaan osin pelien ja leikkien kautta.
 • Harjoituksissa kehitetään myös ryhmässä toimimisen taitoja.
 • Taitojenmittailut päättää jokaisen harjoituskauden (syksy, kevät ja kesä).

 

YHTEISTYÖSSÄ KUMPPANIEN KANSSA JÄRJESTÄMME SEURAAVAA:

Muuramen Yritys: Muuramen urheilukoulut järjestetään yhteistyössä Muuramen Yrityksen kanssa. JKU tuottaa toiminnan, mutta mikäli osallistujat haluavat kilpailla, on kilpailulisenssi Muuramen Yrityksen. Lisenssimaksu sisältyy toiminnan hintaan, jäsenmaksu ei.  

Special Olympics: Info https://jku.fi/parayleisurheilu/ 

 • Tukea tarvitseville 8-15 -vuotiaille lapsille ja nuorille

JKU:n ja JyVon yleisurheilu- ja telinevoimistelukerho 2012-2014 syntyneille

 • JKU ja JyVo aloitti syksyllä 2019 yhteisen liikuntakerhotoiminnan, jossa yhdessä harjoituksessa harjoitellaan sekä yleisurheilua että telinevoimistelua. 90 minuutin harjoitus suunnitellaan vastaamaan molempien lajien ominaispiirteitä unohtamatta monipuolista fyysistä harjoittelua. Tätä toimintaa järjestetään vain talvikaudella (syys + kevät).

 • Talvikaudella 2020-2021 kolme ryhmää: keskiviikkoisin klo 17-18.30 ja klo 18.30-20.00 sekä sunnuntaisin klo 18.00-19.30. Harjoituspaikkana toimii Hipposhalli sekä Monitoimitalon telinesali. Ilmoittautuminen yleisurheilu- ja telinevoimistelukerhoihin on päättynyt. Mahdollisia peruutuspaikkoja voi tiedustella katri.ruuskanen@jku.fi. Hinta 195 e / kausi (syys- tai kevätkausi, 12 vkoa).

Kortteliurheilukoulu JJK:n, JyPK:n ja FCV:n kanssa

 • Kortteliurheilukoulussa yhdistyy yleisurheilu- ja jalkapalloharjoittelu. Kaikissa harjoituksissa harjoitellaan molempia lajeja. Toimintaa järjestetään pääsääntöisesti kesäkaudella. Lisäksi järjestämme Kortteliurheilukoululeirejä syys- ja hiihtolomalla.

 

Maksut

Harjoitusmaksut Urheilukoulu:

 • urheilukoulu kerran viikossa kevät- tai syyskausi 60 min. 115 euroa / kausi (12 vkoa), kesäkausi 105 euroa / kausi (10 vkoa)
 • urheilukoulu kaksi kertaa viikossa kevät- tai syyskausi 60 min. 150 euroa / kausi (12 vkoa), kesäkausi 135 euroa / kausi (10 vkoa)

Sisaralennus on 10 euroa toisesta ja 20 euroa kolmannesta sisaruksesta.

Jokainen ilmoittautunut saa laskun ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen.

 

Pääyhteistyökumppanit

Lähitapiola Keski-Suomi
Kariteam
Valmet
Verso