VAMMAT VEKS -TOIMINTA

”VAMMAT VEKS” JKU:n Fysioterapia

Tavoitteenamme on urheiluvammojen sekä rasitusoireiden nopea diagnosointi ja kuntoutuksen opastaminen. Kenenkään ei tarvitse enää jäädä pois säännöllisestä ja kehittävästä harjoittelusta vammojen tai kipuoireiden takia. Vammojen paraneminen ja paluu normaaliin ryhmäharjoitteluun nopeutuu merkittävästi tehokkaalla reagoinnilla ja ammattitaitoisella kuntoutuksella.

Fysioterapeutit Iida Parkkinen kartoittaa urheilijan tilanteen ja ohjaa tarvittaessa urheilulääkärille tai yksilölliseen fysioterapiaan.

Palvelu on kiinteä osa JKU:n valmennusryhmätoimintaa ja se on valmennusryhmäläisille maksutonta. Palvelu on tarkoitettu JKU:n Valmennusryhmäläisille.

Milloin ja missä?

  • Torstaisin 17.30 alkaen urheiluvammojen / rasitusoireiden tarkastukset
  • Koronaepidemian aikana kartoitukset etäyhteyden kautta. Muista kirjoittaa ajanvaraukseen nimesi lisäksi sähköpostiosoite, johon kutsu etäyhteyteen lähetetään.
  • Kokoontuminen Monitoimitalolla kahvion yläpuolella oleva tila tai JKU:n toimisto (HUOM! kaikkien ei tarvitse tulla yhtä aikaa!)
  • Ennakkoilmoittautuminen tarkastuksiin on mahdollista alla olevasta linkistä – tarkastukseen otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä

Vammat Veks -ajankohdat ja ajanvaraus

Pääyhteistyökumppanit

Enberg
Lähitapiola Keski-Suomi
Kariteam
Valmet
Verso