Valmennusryhmät

Paikkoja valmennusryhmiin voi tiedustella rebekka@jku.fi.

Nuorten valmennusryhmät

Valmennusryhmät

JKU:n 12-19 -vuotiaat kilpailuissa käyvät urheilijat harjoittelevat valmennusryhmissä, jotka tarjoavat urheilijoilleen tehokasta kilpailuihin tähtäävää nuorisovalmennusta. Kaikista ei tietenkään voi eikä tarvitsekaan tulla huippu-urheilijoita, mutta tärkeimmät kriteerit valmennusryhmiin pääsyssä ovat innostus harjoittelua kohtaan, halu kehittyä ja innokkuus osallistua kilpailuihin.

Valmennusryhmien harjoitusmäärät nousevat nuorempien kolmesta viikkoharjoituksesta vanhimpien jopa kuuteen ohjattuun yhteisharjoitukseen viikossa. 

Urheilijoille

 • Urheilija voi hakeutua myös suoraan valmennusryhmiin ilman, että on ollut aikaisemmin mukana kilpaurheilukoulussa.
 • Valmennusryhmään pääsy edellyttää kuitenkin aiempaa osallistumista Tervetuloa yleisurheilutoimintaan tai aiempaa kokemusta yleisurheilun kilpailutoiminnasta.

Ilmoittautuminen valmennusryhmiin

Tiedustelut valmennus- ja harrastevalmennusryhmistä (12-17 v.) rebekka@jku.fi

Harjoitusmaksut 1.10.2022 alkaen

Ohjattujen harjoituskertojen määrä / Kuukausimaksu

1 harjoitus viikossa 74 euroa
2 harjoitusta viikossa 86 euroa
3 harjoitusta viikossa  98 euroa
4 harjoitusta viikossa  110 euroa

16 – 19-vuotiaat 132 euroa
Henkilökohtainen valmennusohjelma, ohjattuja harjoituksia harjoituskaudesta ja -viikosta riippuen 2-10 / viikko

Yli 15 -vuotiaiden ryhmissä, sekä kestävyys- ja heittoryhmissä 13 ikävuodesta alkaen, toimintamaksut eivät perustu ohjattujen harjoitusten määrään, vaan yksilölliseen ja kokonaisvaltaiseen harjoittelun ohjelmointiin. Yli 15 -vuotiaiden valmennusryhmäläisten maksut ovat kaikissa ryhmissä vakiot. Kestävyysryhmissä 15-17 -vuotiaat voivat valita, haluavatko henkilökohtaisen ohjelmoinnin ja yhteisharjoitukset vai pelkästään yhteisharjoitukset.

 

Toimintamaksut sisältävät:

 • ohjatut harjoitukset noin 45 viikkoa vuodessa
 • seuran jäsenmaksun ja jäsenedut
 • yleisurheilulisenssin (sisältää tapaturmavakuutuksen (2010 ja myöhemmin syntyneillä kaudella 2022-2023) ja pakollisen kilpailuluvan kaikissa yu-kilpailuissa)
 • osallistumismaksut SM-kilpailuihin, pm-kilpailuihin sekä seuran omiin kilpailuihin (ei kuulu harrasteryhmälle eikä Tervetuloa yleisurheiluun –toiminnassa mukana oleville)
 • bussimatkat SM-viesteihin, pm-sisulisäviesteihin ja seuracupin kisoihin
 • mahdollisuuden harjoitella Hipposhallissa JKU:n vuoroilla
 • alennetut hinnat JKU:n yhteistyökumppaneiden palveluista ja tuotteista
 • toimistopalvelut
 • Vammat Veks -toiminta
 • Valmennusryhmäläisille kaksi lajikoulua vuodessa
 • testipäivät marras-joulukuussa ja huhti-toukokuussa
 • yhden päivän leiri Hipposhallissa tai muussa vastaavassa paikassa keväällä
 • SM-viestien majoituksen ja mahdollisuuden majoittua omakustanteisesti seuran varaamassa majoituksessa SM-kilpailuissa (Ks. kohta SM-kilpailujen korvausperusteet toimintakäsikirjasta)
 • muista tapahtumakohtaisista eduista ilmoitetaan aina erikseen

Harrasteryhmät 

Harrasteryhmät on tarkoitettu yleisurheiluharjoittelusta innostuneille lapsille ja nuorille. Harrasteryhmien toiminta ei ole kilpailusuuntautunutta, mutta harrasteryhmässä käyvät saavat myös kilpailla niin halutessaan. Harrasteryhmillä on harjoituksia 1 – 2 kertaa viikossa ja ryhmään liittyminen ei vaadi aiempaa yleisurheilutaustaa.

Ilmoittautuminen harrasteryhmiin

Ilmoittautuminen rebekka@jku.fi

Sivun alaosassa lisää tietoa Tervetuloa yleisurheiluun -ryhmästä ja linkki ilmoittautumiseen.

Harrasteryhmän harjoitusmaksut 1.10.2022 alkaen

Harrasteryhmien kuukausimaksu:
1 harjoitus viikossa  55 euroa
2 harjoitus viikossa  72 euroa

Maksut laskutetaan JKU:n toimistolta Suomisportin kautta kolme kertaa vuodessa (loka-marraskuussa, helmi-maaliskuussa ja kesä-heinäkuussa).

Sisaralennus toisesta sisaruksesta 10 e / kk, kolmannesta tai useammasta sisaruksesta 20 e / kk. Jos samasta perheestä on lapsi valmennusryhmässä/kilpaurheilukoulussa ja urheilukoulussa, maksetaan valmennusryhmäläisestä täysi hinta, mutta urheilukoululaisesta vähennetään 10 euroa toisesta ja 20 euroa kolmannesta ja neljännestä sisaruksesta / urheilukoulukausi.

Muiden harrastusten päällekkäisyyksien tai muiden syiden takia poikkeavasta harjoittelumäärästä tulee sopia harjoituskauden alussa nuorisovalmennusvastaavan tai valmennuspäällikön kanssa.

Useamman viikon yhtämittaisesta poissaolosta kuukausimaksua voidaan pienentää tai se voidaan poistaa. Poissaolosta on ilmoitettava etukäteen vastuuvalmentajalle, jos poissaolo on tiedettävissä etukäteen. Mukautetun kuukausimaksun suuruuden päättää nuorisovalmennusvastaava tai valmennuspäällikkö.

 

 

 

Tietoa vakuutuksista >

Tietoa SM- ja pm -kisoihin osallistuville >

Valmennusryhmäinfo-uusille-2023-24

Tervetuloa yleisurheiluun -valmennusryhmä

Ympärivuotinen harjoittelu

Tervetuloa yleisurheiluun -valmennusryhmä on tarkoitettu 12-19 -vuotiaille nuorille, joilla on jonkin muun urheilulajin kilpaurheilutausta ja jotka ovat kiinnostuneita ympärivuotisesta yleisurheiluharjoittelusta ja tavoitteena on nimenomaan kilpaileminen yleisurheilussa, ei pelkkä harrastus. Harrasteryhmät ovat erikseen. Tervetuloa yleisurheiluun -ryhmään mukaan tuleminen ei vaadi aiempaa yleisurheilutaustaa.

 

 

 

Tavoitteena perustaidot

Ryhmä harjoittelee säännöllisesti kaksi kertaa viikossa. Ryhmässä harjoitellaan yleisurheiluun liittyviä perustaitoja ja perusominaisuuksia. Urheilija harjoittelee ryhmässä n. 3 kk, minkä jälkeen urheilijalla on valmius ja mahdollisuus siirtyä JKU:n valmennusryhmiin. Harjoitusmaksut 2 krt/vko 72 e.

 

Kiinnostuitko?

Jos olet kiinnostunut liittymään 12-19-vuotiaiden valmennusryhmiin, ilmoita kiinnostuksestasi rebekka@jku.fi

HUOM. Tervetuloa yleisurheiluun ilmoittautuneille lähetetään tarkempaa infoa n. viikkoa ennen ryhmän aloitusajankohtaa.

Pääyhteistyökumppanit

Kariteam
Valmet
Verso