Jäsenedut

Jäsenmaksut ja maksaminen

 • Aikuiset 20 €
 • alle 15-v 10 €.
 • Ainaisjäsenmaksu 400 €
 • Urheilijajäsenmaksu 140 € (Yli 7 pisteen urheilijat 280 €)
 • Nuoriso-, kilpa- ja aikuisurheilijoilla on erilliset toimintamaksut, jotka sisältävät jäsenmaksun. Lisätietoa näistä maksuista löytyy JKU:n toimintakäsikirjasta

Jäseneksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun tilille:
KSOP FI47 5089 0540 0703 59

Kirjoita maksun viestiin (tai lähetä sähköpostia toimisto[ät]jku.fi) nimi, osoite, syntymäaika, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Jäsenyyden edut:

 • Seuran toimisto ja toimistoväki Monitoimitalolla palvelee JKU:n jäsenistöä
 • Ilmainen sisäänpääsy kaikkiin JKU:n järjestämiin kilpailuihin ja tapahtumiin 2022 (pl. GP-kilpailu)
 • Voit vaikuttaa seuran asioihin osallistumalla vuosi- ym. kokouksiin sekä muihin vapaamuotoisempiin tilaisuuksiin
 • JKU käyttää Adidaksen miTeam – kilpailu ja verryttelyasuja ja Intersport Tourula tarjoaa JKU:n jäsenille tuotteita alennettuun hintaan. JKU:n jäsenistö saa normaalihintaisista tekstiileistä, jalkineista ja urheiluvälineistä (ei koske polkupyöriä ja sykelaitteita) -15 % alennuksen.  Ilmoita kassalla olevasi JKU jäsen / koodi 60985 aina ostoksia tehdessäsi!
 • Urheilu-Shop Ala-Korpi palveluksessasi useissa tapahtumissa
 • Urheilu Mehiläinen tarjoaa jäsenistölle lääkinnällistä apua JKU-hintaan rekisteröityneille jäsenille
 • Kiinteistönvälitys Enberg tarjoaa ammattiapua kiinteistöasioissa JKU-hintaan
 • JKU:n jäsenistön vakuutusturva-tarkistukset ohjataan LähiTapiola Keski-Suomen Timo Rautiaiselle. Lähetä sähköpostia osoitteeseen timo.rautiainen@lahitapiola.fi (puh. 050 394 7625). Otsikkoon tieto JKU / etunimi sukunimi
 • Saat jäsentiedotteet sähköpostin välityksellä. Tietoa mm. kisoista, tapahtumista, urheilijoista, ennätyksistä jne.
 • Olet tukemassa Jyväskyläläistä yleisurheilua ja liikuntakulttuuria

Urheilu Mehiläinen

Jyväskylän Kenttäurheilijoiden terveyskumppani

Ajanvaraus

OmaUrheiluun rekisteröityneille suora ajanvaraus seuran hoitotiimille OmaMehiläinen-sovelluksen kautta.

Puhelimitse ajanvaraus: p 010 414 00, internetissä www.mehilainen/ajanvaraus

JKU:n Oma Urheiluun rekisteröityneet jäsenille myönnetään 10% alennus laboratorio- ja poliklinikkamaksuista ja saavat nimetyt asiantuntijat hoitajikseen. JKU:n jäsenten tulee ennen ajanvarausta kirjautua Mehiläisen Oma Urheiluun, josta ohjeet alla.

 1. Lataa tai Avaa OmaMehiläinen –sovellus
 2. Klikkaa sovelluksen alareunasta ”LISÄÄ”
 3. Klikkaa ”OMAURHEILU”
 4. Etsi urheiluseuralistauksesta oma seurasi
 5. Rekisteröidy salasanalla ”MEHURHEILU”

Urheilu Mehiläisen asiantuntijat Jyväskylässä:

Liikuntalääketieteen erikoislääkäri Mira Kaikkonen, ortopedi Tero Yli-Kyyny, urheilufysioterapeutit Iida Viljanen, Kalle Tiilikainen, Jani Parkkinen ja Marko Rossi (sert.), ravitsemusterapeutti Jaakko Mursu ja urheilupsykologi Hannaleena Ronkainen.

Vastaanottokäyntien hinta määräytyy valitun asiantuntijan, käytetyn ajan sekä ajankohdan (arki/viikonloppu) perusteella. Esimerkkihintoja arkena: Erikoislääkäri Mira Kaikkosen vastaanotto enintään 20min 85 €, OMT fysioterapeutti Iida Parkkisen vastaanotto enintään 45 min 79 €. Kaikki hinnat ennen Kela-korvausta.

Käynteihin lisätään poliklinikkamaksu, joka on lääkärikäynniltä 24,90 € ja fysioterapiakäynniltä 11,50 €. Näistä Mehiläinen myöntää Oma Urheiluun rekisteröityneille 10 %:n alennuksen ja labroista samoin -10 % itse maksettaessa.

NÄIN OMAURHEILU TOIMII >>

Jäsenyyden edut:

 • Urheilijoiden terveyteen perehtyneet asiantuntijat sekä nimetty yhteyshenkilö, joka auttaa käytännön asioissa
 • Asiantuntevaa tukea urheiluvammojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon
 • Kaikki urheilijan terveyspalvelut samasta paikasta ja ohjaus koko hoidon ajan
 • Tapaturmatilanteissa apu löytyy yhdellä soitolla 010 414 00 (joka päivä klo 6-22), Oma Urheilu sovelluksen kautta suora yhteys seuran hoitotiimiin
 • Apua vakuutusasioissa ja Mehiläisen toimiva yhteistyö vakuutusyhtiöiden kanssa
 • OmaMehiläinen-palvelu omien terveystietojen seuraamiseen maksutta kaikkien seuran jäsenten ja heidän perheenjäsentensä käyttöön.
 • Rahallista tukea seuran toimintaan jäsenten palvelukäytön mukaan – mitä enemmän seuran jäsenet ja perheenjäsenet käyttävät palveluita, sitä enemmän seura saa tukea!

Mehiläisen palvelun edellytyksenä on, että seuran jäsenet ja perheenjäsenet ovat rekisteröityneet  OmaUrheiluun. Rekisteröityminen on nopeaa, joten tee se nyt heti tästä!

Vakuutukset

Tietoa ja SUL -lisenssi

JKU:n urheilijoiden valmennus- ja urheilijajäsenmaksuihin kuuluu SUL:n lisenssi, joka on pakollinen kilpailulupa kaikissa virallisissa SUL:n alaisissa yu-kilpailuissa. Aikuisurheilijoiden jäsenmaksun maksaneille lisenssi maksetaan erikseen pyydettäessä, koska aikuisurheiluliiton alaisiin kilpailuihin lisenssiä ei tarvita.

Lisenssiin kuuluu myös Sporttiturva, joka on voimassa 13-vuotiailla ja sitä nuoremmilla. Alla olevasta linkistä löytyy tarkemmat tiedot.

Lisätietoja lisenssistä »

Vakuutus LähiTapiolasta

Tapaturmavakuutuksen lisäturvaksi suosittelemme kaikkia urheilijoita ottamaan itselleen sairauskuluvakuutuksen. Huolehdithan siitä, että oma vakuutuksesi on voimassa myös urheiltaessa.

Vamman sattuessa hoitokuluvakuutus mahdollistaa esimerkiksi sen, että vamman laatu voidaan tarkistaa nopeasti magneettikuvauksessa ja tarvittaessa leikkausaika voidaan järjestää nopeasti ilman taloudellisia huolia. Magneettikuvaus ja leikkaukset ovat kalliita, joten sen takia hoitoon pääsy voi pitkittyä turhan paljon jos vakuutukset eivät ole kunnossa.

JKU:n jäsenistön vakuutusturva-tarkistukset ohjataan LähiTapiola Keski-Suomen Timo Rautiaiselle. Lähetä sähköpostia osoitteeseen timo.rautiainen@lahitapiola.fi (puh. 050 394 7625). Otsikkoon tieto JKU / etunimi sukunimi.

Sairauskuluvakuutus kannattaa ottaa mahdollisimman nuorena, koska aikaisemmin hoidetut vamma-alueet suljetaan helposti pois vakuutuksen piiristä.

Pääyhteistyökumppanit

Lähitapiola Keski-Suomi
Kariteam
Valmet
Verso