Jäsenedut

Jäsenmaksut ja maksaminen

Vuosikokouksen päätöksen mukaan jäsenmaksut vuodelle 2018: 

 • Aikuiset 20 €
 • alle 15-v 10 €.
 • Ainaisjäsenmaksu 400 €
 • Nuoriso-, kilpa- ja aikuisurheilijoilla on erilliset toimintamaksut, jotka sisältävät jäsenmaksun. Lisätietoa näistä maksuista löytyy JKU:n toimintakäsikirjasta

Jäseneksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun tilille:
KSOP FI47 5089 0540 0703 59

Kirjoita maksun viestiin (tai lähetä sähköpostia toimisto[ät]jku.fi) nimi, osoite, syntymäaika, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Jäsenyyden edut:

 • Seuran toimisto ja toimistoväki Monitoimitalolla palvelee JKU:n jäsenistöä
 • Ilmainen sisäänpääsy kaikkiin JKU:n järjestämiin kilpailuihin ja tapahtumiin 2019 (pl. GP-kilpailu)
 • Voit vaikuttaa seuran asioihin osallistumalla vuosi- ym. kokouksiin sekä muihin vapaamuotoisempiin tilaisuuksiin
 • Voit tilata edulliseen hintaan seuran kautta JKU-asusteita, alennetut hinnat Adidas ja muista tuotteista Intersport Tourulassa ja Urheilu-Shop Ala-Korpi palveluksessasi useissa tapahtumissa
 • Mehiläisen liikuntaklinikka tarjoaa jäsenistölle lääkinnällistä apua JKU-hintaan
 • Kiinteistönvälitys Enberg tarjoaa ammattiapua kiinteistöasioissa JKU-hintaan
 • JKU:n jäsenistön vakuutusturva-tarkistukset ohjataan LähiTapiola Keski-Suomen Timo Rautiaiselle. LähiTapiola antaa jatkuvan -15%;n alennuksen JKU:n jäsenille tapaturma- ja sairauskuluvakuutuksista. Lähetä sähköpostia osoitteeseen timo.rautiainen@lahitapiola.fi (puh. 050 394 7625). Otsikkoon tieto JKU / etunimi sukunimi
 • Saat jäsentiedotteet sähköpostin välityksellä. Tietoa mm. kisoista, tapahtumista, urheilijoista, ennätyksistä jne.
 • Olet tukemassa Jyväskyläläistä yleisurheilua ja liikuntakulttuuria

Liikuntaklinikka Mehiläinen

Jyväskylän Kenttäurheilijoiden terveyskumppani

Ajanvaraus

Keskitetty ajanvaraus: p 010 414 00 tai www.mehilainen/ajanvaraus

Kun kolahtaa tai sattuu, soita 010 414 00 ja Mehiläinen asiakaspalvelu auttaa sinut oikean asiantuntijan luokse!

Seuraavien vastaanottajien käyntipalkkioista on sovittu 10 %:n alennus urheilunettiin kirjautuneille jäsenille: lääkäri Harri Selänne, fysioterapeutti Iida Viljanen. Vastaanoton käyntimaksusta saa Kela-korvauksen ja lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu.

Lue lisää

Jäsenyyden edut:

 • Urheilijoiden terveyteen perehtyneet asiantuntijat sekä nimetty yhteyshenkilö, joka auttaa käytännön asioissa
 • Asiantuntevaa tukea urheiluvammojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon
 • Kaikki urheilijan terveyspalvelut samasta paikasta ja ohjaus koko hoidon ajan
 • Tapaturmatilanteissa apu löytyy yhdellä soitolla 010 414 00 (joka päivä klo 6-22)
 • Apua vakuutusasioissa ja Mehiläisen toimiva yhteistyö vakuutusyhtiöiden kanssa
 • OmaMehiläinen-palvelu omien terveystietojen seuraamiseen maksutta kaikkien seuran jäsenten ja heidän perheenjäsentensä käyttöön.
 • Rahallista tukea seuran toimintaan jäsenten palvelukäytön mukaan – mitä enemmän seuran jäsenet ja perheenjäsenet käyttävät palveluita, sitä enemmän seura saa tukea!

Mehiläisen palvelun edellytyksenä on, että seuran jäsenet ja perheenjäsenet ovat rekisteröityneet Urheilunettiin. Rekisteröityminen on nopeaa, joten tee se nyt heti!

Lue lisää Liikuntaklinikan toiminnasta!

Lue lisää

Urheilunetti

Mikä?

Urheilunetti on Mehiläisen seurayhteistyöhön kehitetty työkalu, jonka avulla jokainen seuran jäsen voi saada sovitut palvelut ja etuudet käyttöönsä. Urheilunettiin kirjautuminen on erittäin tärkeää. Jokaisen Urheilunettiin kirjautuneen jäsenen tai perheenjäsenen asiakaskäynti Mehiläisessä (esim. käynti lääkärin vastaanotolla, fysioterapeutilla, laboratoriossa tai leikkauksessa) kerryttää myös ostokertymää, josta Mehiläinen maksaa markkinointibonusta takaisin seuralle.

 

Lisätietoja:
Omalta valmentajaltasi tai JKU:n toimisto, toimisto(at)jku.fi, Markku Koistinen, p. 040-7069195

Kirjautuminen Urheilunettiin:

 • Urheilunettiin »
 • Valitse oma seurasi valikosta
 • Täytä omat tietosi ”Rekisteröidy” kohdasta
 • Täytä muiden perheenjäsentesi tiedot ”Rekisteröi perheenjäsen”-kohdasta

Vakuutusasiat:

 • LähiTapiola toimii JKU:n vakuutusyhteistyökumppanina, lisätietoja alla

Vakuutukset

Tietoa ja SUL -lisenssi

JKU:n urheilijoiden valmennus- ja urheilijajäsenmaksuihin kuuluu SUL:n lisenssi, joka on pakollinen kilpailulupa kaikissa virallisissa SUL:n alaisissa yu-kilpailuissa. Aikuisurheilijoiden jäsenmaksun maksaneille lisenssi maksetaan erikseen pyydettäessä, koska aikuisurheiluliiton alaisiin kilpailuihin lisenssiä ei tarvita.

Lisenssiin kuuluu myös Sporttiturva, joka on voimassa 13-vuotiailla ja sitä nuoremmilla. Alla olevasta linkistä löytyy tarkemmat tiedot.

Lisätietoja lisenssistä »

Lue lisää

Muut vakuutukset

Tapaturmavakuutuksen lisäturvaksi suosittelemme kaikkia urheilijoita ottamaan itselleen sairauskuluvakuutuksen. Huolehdithan siitä, että oma vakuutuksesi on voimassa myös urheiltaessa.

Vamman sattuessa hoitokuluvakuutus mahdollistaa esimerkiksi sen, että vamman laatu voidaan tarkistaa nopeasti magneettikuvauksessa ja tarvittaessa leikkausaika voidaan järjestää nopeasti ilman taloudellisia huolia. Magneettikuvaus ja leikkaukset ovat kalliita, joten sen takia hoitoon pääsy voi pitkittyä turhan paljon jos vakuutukset eivät ole kunnossa.

JKU:n jäsenistön vakuutusturva-tarkistukset ohjataan LähiTapiola Keski-Suomen Timo Rautiaiselle.  LähiTapiola antaa jatkuvan -15%;n alennuksen JKU:n jäsenille tapaturma- ja sairauskuluvakuutuksista.  Lähetä sähköpostia osoitteeseen timo.rautiainen@lahitapiola.fi (puh. 050 394 7625). Otsikkoon tieto JKU / etunimi sukunimi.

Sairauskuluvakuutus kannattaa ottaa mahdollisimman nuorena, koska aikaisemmin hoidetut vamma-alueet suljetaan helposti pois vakuutuksen piiristä.

Lue lisää

LähiTapiola

Yhteistyökumppanina LähiTapiola

LähiTapiola Keski-Suomi jatkaa JKU:n pääyhteistyökumppanina vuonna 2018. LähiTapiola Keski-Suomi on osa Suomen johtavaa, asiakkaiden omistamaa vastuullista vakuutusyhtiöryhmää. Paikallisuus ja kannattava toiminta antavat mahdollisuuden LähiTapiolalle tuottaa alan parhaita asiakashyötyjä ja korvauspalveluja.

Pasi Valoranta:

Omakohtaisesti minulla oli tilaisuus testata LähiTapiolan vakuutusratkaisuja. Kun sain kutsun vakuutusturvan tarkistukseen, lähdin mielenkiinnosta tarkistamaan kuinka käy. Perheellämme on kotivakuutus, johon kuuluu omakotitalo ja kesämökki irtaimistoineen. Lisäksi taloudessa on kaksi autoa sekä vene, jotka on vakuutettu.

Itse ajattelin, että aiemmat vakuutukseni olisivat olleet edullisia; olivathan ne päivitetty vain muutama vuosi aiemmin. Yllätyksekseni sain kuitenkin LähiTapiolalta tarjouksen, joka oli 15% aikaisempaa edullisempi kokonaisuus. Meidän perheessä säästö merkitsi useita satasia vuositasolla. Lisäksi samaan pakettiin saatiin edullisia tapaturmavakuutuksia, joita ei aiemmin ollut. Niinpä olenkin siitä lähtien ollut LähiTapiola Keski-Suomen asiakas ja suosittelen tätä muillekin!

Uuteen sopimukseen on kytketty LähiTapiola Keski-Suomen tarjoamia erityisetuja: JKU:laiselle/JKU:laisen vanhemmille, joilla on tai joille tehdään uusi kotivakuutus saavat uuteen Kasko-vakuutuksen ensimmäiseltä vuoden -50%. Itse vaihdoin auton tämän vuoden puolella ja voin todeta, että JKU alennus toimii juuri sovitulla tavalla!

Lue lisää

Toimi seuraavalla tavalla:

JKU:lainen – nyt kannattaa käydä tarkistuttamassa vakuutusturvasi. Toimi näin:

Lähetä sähköposti osoitteeseen timo.rautiainen@lahitapiola.fi. Otsikkoon tieto JKU / etunimi sukunimi

Saat LähiTapiola Keski-Suomelta kutsun elämänturvan asiantuntijan tapaamiseen.
Ota mukaasi nykyiset vakuutuskirjasi, josta ilmenee vakuutusten kattavuus, omavastuut, vakuutusmäärät, jne. Näin nopeutat tarjouksen laskentaa. Itselläni aikaa meni noin 30 minuuttia tähän. Vertaa saamaasi tarjousta ja totea LähiTapiolan vakuutusratkaisun kattavuus ja kilpailukykyisyys!

Eli nyt kaikki kipin kapin toimeen ja hyödyntämään JKU:n yhteistyökumppanin sopimusetuja!

Lue lisää

Pääyhteistyökumppanit