Nuoriso-urheilu

Lasten ja nuorten ohjattujen harjoitusten järjestäminen on yksi toimintamme kulmakivistä. JKU:lle on myönnetty lasten ja nuorten Tähtiseura -merkki tunnustuksena laadukkaasta toiminnasta.

Liikuntaleikkikoulu >

Liikkari kehittää 3-4-vuotiaiden lasten perusliikuntataitoja ennen varsinaisten lajitaitojen opettelua.

Urheilukoulu >

Urheilukoulu on tarkoitettu 4-8 -vuotiaille yleisurheiluharrastuksen aloittaville tai vähän aikaa lajia harrastaneille. Harjoituksissa opetellaan yleisurheilulajien perustekniikoita ja tehdään ominaisuuksia kehittäviä harjoitteita. 

Kilpaurheilukoulu >

Ympärivuotisesta harjoittelusta kiinnostuneille 9-11-vuotiaille lapsille oikea paikka on kilpaurheilukoulu. Kilpailuihin kannustetaan, mutta niissä ei ole pakko käydä eli harjoittelumotivaatio on tärkeintä. 

Valmennusryhmät >

Luontainen jatko kilpaurheilukouluille on valmennusryhmä, jossa 12-vuotias kasvaa 19-vuotiaaksi nuoreksi urheilijaksi. Valmennusryhmään pääsy edellyttää aiempaa osallistumista Tervetuloa yleisurheilutoimintaan, Kilpaurheilukoulutoimintaan tai aiempaa kokemusta yleisurheilun kilpailutoiminnasta.

Vammat veks -toiminta >

Vamman sattuessa JKU tarjoaa valmennusryhmäläisille seuran oman ilmaisen fysioterapiatarkastuksen ja tarvittaessa kuntoutusharjoitukset ongelmakohtien hoitamiseen.

Lajikoulut >

JKU järjestää vuoden aikana lukuisan määrän lajikouluja yleisurheilun kenttälajeissa. Lajikoulut sisältävät lajista riippuen eri määrän harjoituskertoja ja niissä keskitytään yhden lajin tekniikkaharjoitteluun ja opetellaan lajille tyypillisiä harjoitteita.

Nuorisourheilun tuki

Voit hakea tukea harrastuksesta koituviin kuluihin. Tarkoituksena on helpottaa vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten osallistumista JKU:n nuorisovalmennustoimintaan. Tukea jaetaan ensisijaisesti tavoitteellisesti kilpaurheilua harrastavien lasten ja nuorten valmennusmaksuihin, varustehankintoihin, leirikuluihin ja kilpailumatkoista aiheutuviin kuluihin.

Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti seuran valmennuspäällikön toimesta. Valmennuspäällikkö raportoi johtokunnalle tekemistään tukiratkaisuista.

Kirjoita vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse os. otto.kilpi(at)jku.fi

 

Nuorisourheilua tukemassa

Pääyhteistyökumppanit

Kariteam
Valmet
Verso