Aikuisten parayleisurheilu

Mikäli haluat mukaan aikuisten valmennustoimintaan, ole yhteydessä matias.kankaanpaa@jku.fi

Aikuisten parayleisurheilukoulu

Aikuisten parayleisurheilukoulu järjestetään keväällä 2023 (vk 10-15). Harjoitukset ovat alustavasti torstaisin klo 19-20 Hipposhallissa. Ilmoittautuminen 5.3. mennessä: Parayleisurheilukoulu KEVÄT 2023

Aikuisten parayleisurheilukoulu on matalan kynnyksen toimintaa, jonka parissa on mahdollisuus päästä tutustumaan eri yleisurheilulajeihin. 

Kenelle? Aikuisten parayleisurheilukouluun voivat osallistua yleisurheilusta kiinnostuneet yli 20-vuotiaat aikuiset, joilla on toimintakyvyn rajoitteita tai haasteita osallistua ns. yleisiin ryhmiin. Aikaisempaa kokemusta yleisurheilusta ei tarvita. 

Aikuisten yleisurheilukouluu kuuluu kuusi kokoontumiskertaa, joista voit valita itsellesi mieluisat lajit tai tulla halutessasi mukaan jokaiselle kerralle. 

Juoksu-/kelauskoulu: Juoksu- ja kelauskoulussa pääset hiomaan juoksu- ja kelaustekniikoitasi. Halutessasi pääset kokeilemaan kelaamista kelaustuolilla. Juoksu-/kelauskoulun painopiste on pikamatkoissa.

Hyppykoulu: Hyppykoulussa opetellaan pituus- ja korkeushypyn tekniikoita yksilöllisesti soveltaen.

Heittokoulu: Heittokoulussa pääset opettelemaan keihäänheiton ja kuulantyönnön tekniikoita yksilöllisesti soveltaen. Halutessasi pääset kokeilemaan heittämistä istuen heittotuolista. 

Missä? Hipposhalli, Kuntoportti 3.

Hinta: koko jakso 88 € tai 33 €/ 2 harjoituskertaa (heitto, juoksu/kelaus tai hyppykoulu). Välineistö ja hallimaksut sisältyvät hintaan eli mitään lisäkuluja ei harjoituksista tule. 

Lisätietoa ja kysymykset matias.kankaanpaa@jku.fi.

Aikuisten valmennustoiminta

Seura ottaa mukaan toimintaan aikuisia parakilpaurheilijoita. Tällä hetkellä seurassa toimii aikuisten kilparyhmä, joka harjoittelee kaksi kertaa viikossa (torstaisin klo 14-15.30 ja sunnuntaisin klo 16-17.30). Ryhmään voi tulla mukaan, vaikka ei haluaisikaan kilpailla. Ryhmään mahtuu mukaan, joten ole yhteydessä sähköpostilla paraurheiluvastaava Matias Kankaanpäältä matias.kankaanpaa@jku.fi.

Hinnat (lokakuusta 2022 alkaen): 50 eur / kk (1 krt / vko) ja 70 eur / kk (2 krt / vko)

6 kk:n laskutusjaksosta laskutetaan 5 kk. Hinta sisältää seuran jäsenmaksun, valmennuksen, tilavuokrat,  välineet, toimistopalvelut, parayleisurheiluvastaavan palvelut, lisenssin kilpailuissa käyville urheilijoille, alennetut hinnat JKU:n yhteistyökumppaneiden palveluista ja tuotteista ja jäsentiedotteet.

 

Pääyhteistyökumppanit

Verso
Kariteam
Valmet