Media

Hyvä median edustaja!

 

Alla tarkemmat ohjeet.

Vielä muistutuksena, median edustajilta ei vaadita koronatestiä.

 

Sisäänkäynti Hipposhalliin:  Monitoimitalon päädyn pysäköintialueen ovi C1. Kulku Hipposhalliin kisakanslian kautta, mikä sijaitsee C1 aulassa.

Kilpailukansliasta akkreditoituneet median edustajat saavat mediapassin, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn. Lisäksi valokuvaajat saavat kuvausliivin, joka on pakollinen kilpailualueella liikkuessa.

 

Hipposhallissa:

Hallissa liikkuessa pitää ottaa huomioon urheilijoiden suoritukset, YLE:n kamerat ja turvavälit. Urheilijahaastattelut tehdään mixed zone-alueella (loppuverryttelyaluleella) YLE:n haastattelujen jälkeen turvavälejä noudattaen. Median käytössä on auditoriotila verryttelysuoran vieressä sekä nk. päätylehteritila. Mediatilasta kulku mixed zoneen ja takaisin tapahtuu käytävää pitkin, jotta vältetään tarpeetonta liikkumista avausveto – ja verryttelysuoralla. Tutustu karttaan

Tarpeetonta liikkumista on pyrittävä välttämään. Mediatilassa on tarjolla kahvia ja mahdollisuus seurata YLE Areenan lähetystä.

Kädet on desinfioitava halliin tullessa ja sieltä poistuttaessa sekä kilpailujen aikana aika-ajoin. Kaikissa sisätiloissa on käytettävä hengityssuojainta ja/tai suojavisiiriä koko ajan. Turvavälejä (2 metriä)  on pyrittävä noudattamaan sekä työskentelyssä mediatilassa, lehterillä että haastattelujen aikana.

Poistuminen Hipposhallista:

Media poistuu urheilijoiden ja valmentajien tavoin loppuverryttelyalueen kulmassa olevasta ovesta B10. Jätä mediapassisi ovivalvojalle (B10).

Toivomme ymmärrystä ja kärsivällisyyttä poikkeusolojen järjestelyihin, tervetuloa!

 

Ystävällisin terveisin, 

Heli Toivola

p. 040 5801659

Pääyhteistyökumppanit

Kariteam
Valmet
Verso