Purola esitteli tuloskuntoaan Hipposhalleissa

Samuel Purola jatkoi sunnuntaina Hipposhalleissa hyviä otteita ja juoksi 60 metrillä 6,70 ja 6,71, jotka molemmat alittavat Torunin EM-kisarajan. Samuel kiritti 60 metrillä uusiin ennätyksiin Jyväskylässä asuvan Vantaan Salamaa edustavan Riku Illukan, 7,81, ja JKU:n Arttu Peltolan, 7,90. Naisten 60 metrillä voiton vei Aino Pulkkinen ajalla 7,60, joka oli sadasosan parempi kuin Sara Francisin aika 7,61.

Miesten pituudessa Jonatan Kinnunen paransi ennätystään 14 sentillä tulokseen 721. ”Ihan ok hyppy. Jarkko Finnin ennätystä (737) kohti. Vähän ehkä rupesin lopussa miettimään nelkkua, mutta hyppäsin silti viidennen hypyn. Oli ihan hyvä kannustus ja kisafiilis”, Jonatan kommentoi neljän sadan metrin juoksun jälkeen pituuskisaa. Julius Toivola sijoittui toiseksi tuloksella 709.

Naisten 1500 metrillä tavoiteltiin EM-rajaa Nathalie Blomqvistin toimesta. Juoksu toteutettiin kahden jäniksen taktiikalla, eli käytössä oli valojänis ja Heini Ikonen vauhditti vielä juoksun alkupuoliskon. Nathalien aika 4.19,65 jää reilut kaksi sekuntia EM-kisarajasta. JKU:n Konsta Alatupa paransi ennätystään sekunnilla miesten 400 metrillä. Ennätys kirjataan nykyään 49,72. Naisten vastaavalla matkalla Sara Kuivisto juoksi halliratojen ennätyksensä 55,94.

Ensimmäistä kertaa Hipposhalleissa kilpailtiin tänään parakuulassa. Voiton vei JKU:n Jasmine Repo tuloksella 4,48.  Tulevaisuudessa JKU:n tavoite onkin lisätä panostusta parayleisurheiluun. Maaliskuun lopussa JKU:ssa käynnistyy aikuisten parayleisurheilukoulu. Aikuisten parayleisurheilukouluun voi ilmoittautua 7.3. saakka https://jku.fi/parayleisurheilu/.

Kaikki tulokset https://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=80538