Lauantaina Hipposhalleissa kaksi EM-rajaa

Pieni porukka kilpaili lauantaina hipposhalleissa ja he kiittivät paikalle saapuneita toimitsijoita laittamalla PB-merkinnät tulosten perään. Pika-aidoissa nähtiin jälleen EM-rajan alitus Ilari Mannisen toimesta. Ilarin aika lauantaina 7,84.”Ihan hyvä oli. Riskitön juoksu, kun yritin juosta puhtaasti. Tuli enkka, mutta ei ollut maaginen juoksu. Keskityin enemmän tekniikkaan ja lähtö oli hyvä. Pieni treenitauko ja sitten SM-halleissa taas kisataan”, Ilari arvioi juoksuaan. Jyväskylään syksyllä muuttanut ja JKU:hun vaihtanut Santeri Kuusiniemi aitoi niin ikään ennätyksensä 7,96. ”Ihan hemmetin hyvä fiilis. Juoksin ensimmäiset aidat ihan Ilarin kyljessä. Lähin fiiliksellä, että nyt mennään, kun takareisi on kunnossa. Melkein kympällä ennätys ja tässä olla”, Santeri iloitsi paluuta pika-aitoihin.

EM-rajan alitus nähtiin naisten 800 metrilläkin, kun Sara Kuivisto juoksi 2.03,48. Tämä jää tasan 10 sadasosaa Suomen ennätyksestä. Miesten 800 metrillä voiton vei Saarijärven Pullistuksen Joonas Rinne ajalla 1.50,38. Joonas juoksi uuden Hipposhallin ennätyksen, mutta jäi EM-rajasta vajaan 1,5 sekuntia.

Naisten 200m Aino Pulkkinen voitti ajalla 24,42. ”Paremmin meni kuin viimeksi. Toki vähän kovempaa aikaa odotin, mutta ei vielä. Sunnuntaina juoksen todennäköisesti 60m ja 400m. Verkkasin taas kepin kanssa niin juoksu pysy ylhäällä”, Aino pohti juoksun jälkeen. Miesten 200 metrillä voittoon kiiti Samuel Purola, joka valmistautuu EM-kisoihin. Samuelin aika oli 21,12.

Kaikki tulokset https://live.tuloslista.com/8839 .