Harju Cup 2 keskiviikkona 19.6. — viimeinen mahdollisuus tehdä raja Kalevan Kisoihin!

Keskiviikon Harju Cup 2:seen odotetaan yli 350 urheilijaa ja hyvää tulostasoa. Luvassa on jälleen muutama tunti tykitystä eri suorituspaikoilla. Katsojille riittää katsottavaa niin radan kuin kentän puolella ja urheilijat pääsevät nauttimaan Harjun tutusta hyvästä meiningistä ja tunnelmasta. Keskiviikko 19.6. on samalla viimeinen päivä, jolloin voi tehdä Kalevan Kisoihin oikeuttavia tuloksia ja tämä varmasti onkin keskiviikon kisassa monella urheilijalla tavoitteena.

Keskiviikon kisaan asettuu monia mielenkiintoisia urheilijoita; JKU:n omia tähtiä sekä muiden seuran urheilijoita. Juoksumatkat ovat taatusti yksi mielenkiinnon kohde keskiviikkona, niin kuin yleensäkin Harjun stadionilla. Miesten 100 metrillä Arttu Peltola avaa kisakautensa ja havittelee hyvää aikaa Kalevan Kisojakin ajatellen. Kirittäjiä löytyy rinnalta, kun mm. Lapuan Virkiän Valtteri Louko ampaisee myöskin sataselle. Naisten samaisella matkalla riittää myös mielenkiintoa, kun EM-kisoissakin juossut Aino Pulkkinen starttaa täämn kesän ensimmäiselle sataselle. Pulkkinen on ollut hyvässä vireessä alkukauden ja juossut 150-200 metrin matkoilla hyviä aikoja, joten jäädään jännittämään, miten 100 metriä kulkee keskiviikkona!

Kenttälajeista katse kannattaa suunnata erityisesti kiekkohäkkiin, josta saattaa lähteä pitkiä kaaria. Naisten kisassa on mukana tuore EM-urheilija Helena Leveelahti ja miesten kisassa nuori 18-vuotias Mico Lampinen, joka on Suomen tilastokolmosena tällä hetkellä hieman päälle 54 metrin kaarella. 

Kilpailut alkavat klo 17:00 Harjun stadionilla ja katsomoon on vapaa pääsy. Kioski palvelee kilpailun ajan kentällä. Tervetuloa aloittamaan juhannuksen vietto Harjun kentälle!

Kilpailun aikataulu ja osallistujat: https://kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=34230

artikkelikuva: Miska Korpelainen