Harju Cup 2 19.6. – kisakooste

Harju Cup 2 oli monelle viimeinen mahdollisuus antaa näyttöjä Kalevan Kisoihin ja illan aikana nähtiinkin tärkeitä suorituksia kisapaikkaa ajatellen. Illan aikana annettiin myös kunniaa EM-kisoissa hienosti menestyneelle Santeri Kuusiniemelle ja hänen valmentajalleen Antti Mero jr:lle.

Naisten 100 metrin voittoon juoksi EM-kisoissakin juossut Aino Pulkkinen hyvällä ajalla 11,57. Alkuerässä Pulkkinen juoksi aavistuksen kovempaa, 11,54. Pulkkisen ennätys on 11,53. Finaalin toiseksi juoksi Tessa Moisio ajalla 12,02.

Miesten 100 metrin voiton vei Valtteri Louko ajalla 10,62 ja toiseksi juoksi Aku Kulju (10,79 =PB). Louko juoksi alkuerässä hieman paremmin, ajan 10,55. Arttu Peltola avasi Harjulla kisakautensa juoksemalla alkuerässä 10, 62, joka ei jää kauas Peltolan ennätyksestään.

 

Miesten pika-aitojen voiton vei Eero Hirvinen uudella ennätyksellään 14,50 ja naisten pika-aidoissa voittoon kiri Niina Karttunen ajalla 13,87.

400 metrin matkalla nähtiin naisissa useita minuutin alituksia ja miehissä 50 sekunnin alituksia. Naisten kisan voiton vei Riika Tirkkonen uudella ennätyksellään 56,86. Miesten voiton nappasi Eemeli Välimäki ajalla 48,53.

Naisten kiekossa Helena Leveelahti oli ainoa yli 50 metrin heittänyt ja hänen voittotulos kantoi 53,68. Miesten kiekossa Mico Lampinen ja Manu Kankaanniemi kävivät tiukan voittokamppailun, jonka Lampinen lopulta vei nimiinsä 52,18 kantaneella kaarella.

Petri Tarvainen työnsi kuulan uuden Suomen ennätyksen luokassa 33.Uusi Suomen ennätys kirjataan nyt lukemiin 6,79 m.

Nuorten sarjoissa tehtiin myös ennätyksiä roppakaupalla ja PB-Corner täyttyikin kovaa vauhtia.

Kisakausi jatkuu monilla jo juhannuksen perinteisissä kisoissa tai Kalevan Kisoissa reilun viikon kuluttua!

Harju Cup 2 tulokset: https://www.tilastopaja.info/fi/db/tulokset.php?CID=100007