Parayleisurheilu JKU:ssa

Kevään 2023 lasten ja nuorten toiminta on käynnissä. Mikäli haluat ilmoittautua mukaan, ole yhteydessä matias.kankaanpaa@jku.fi.

Ilmoittautuminen aikuisten parayleisurheilukouluun on nyt auki! Ilmoittaudu 26.2. mennessä >>

LAPSET JA NUORET

Lasten parayleisurheilukoulu 6-10 -vuotiaille

 • Harjoittelun painopistealueina ovat perustaidot kuten juokseminen, hyppääminen, heittäminen ja kehonhallinta eri muodoissaan ja vamman sallimissa rajoissa. Harjoittelussa otetaan huomioon lasten yksilöllisyys ja ohjaajia on aina ryhmässä useampi.
 • Kauden aikana tutustutaan laajasti eri yleisurheilulajeihin. Liikunnan perustaitoja harjoitellaan osin pelien ja leikkien kautta. Harjoituksissa kehitetään myös ryhmässä toimimisen taitoja.
 • Harjoitukset keskiviikkoisin klo 17-17.45 Hipposhallissa, kesäkaudella Harjun stadionilla.
 • Syyskausi 2022 vkot 38-50 (taukoa vko 42), kevätkausi 2023 vkot 3-17 (taukoa vko 9)
 • Hinta 120 eur / syyskausi, 135 eur / kevätkausi, 105 eur / kesäkausi 

Nuorten parayleisurheilun harrasteryhmä

 • Harjoituksissa tutustutaan eri yleisurheilulajeihin ja harjoitellaan taitoja monipuolisesti ja hauskasti.
 • Mukaan voi tulla kuka vaan, aikaisempaa kokemusta lajista ei tarvita!
 • Harjoitukset keskiviikkoisin klo 18-19 Hipposhallissa, kesäkaudella Harjun stadionilla.
 • Syyskausi 2022 vkot 38-50 (taukoa vko 42), kevätkausi 2023 vkot 3-17 (taukoa vko 9)
 • Hinta 130 eur / syyskausi, 140 eur / kevätkausi, 115 eur / kesäkausi.

Paranuorten kilparyhmä

 • Ryhmä harjoittelee monipuolisesti eri yleisurheilulajeja, mutta yksilölliset toiveet otetaan myös huomioon.
 • Harjoittelu on tavoitteellista ja kilpailuihin tähtäävää. 
 • Harjoitukset keskiviikkoisin klo 18-19.30 ja/tai torstaisin klo 17.15-18.45 Hipposhallissa, kesäkaudella Harjun stadionilla.
 • Hinta 59 eur / kk (1 krt / vko harjoittelevat) ja 73 eur / kk (2 krt / vko harjoittelevat).

 

Lisätietoa, kysymykset ja vapaiden paikkojen tiedustelu tämän hetken toimintaan Matias Kankaanpäältä matias.kankaanpaa@jku.fi.

 

Hipposhallin esteettömyys 

 

 

 

Nuorten kuvat: Touho Häkkinen

 

AIKUISET

Aikuisten parayleisurheilukoulu

Aikuisten parayleisurheilukoulu järjestetään keväällä 2023 (vk 10-15). Harjoitukset ovat alustavasti torstaisin klo 19-20 Hipposhallissa. Ilmoittautuminen 26.2. mennessä: Parayleisurheilukoulu KEVÄT 2023

Aikuisten parayleisurheilukoulu on matalan kynnyksen toimintaa, jonka parissa on mahdollisuus päästä tutustumaan eri yleisurheilulajeihin. 

Kenelle? Aikuisten parayleisurheilukouluun voivat osallistua yleisurheilusta kiinnostuneet yli 20-vuotiaat aikuiset, joilla on toimintakyvyn rajoitteita tai haasteita osallistua ns. yleisiin ryhmiin. Aikaisempaa kokemusta yleisurheilusta ei tarvita. 

Aikuisten yleisurheilukouluu kuuluu kuusi kokoontumiskertaa, joista voit valita itsellesi mieluisat lajit tai tulla halutessasi mukaan jokaiselle kerralle. 

Juoksu-/kelauskoulu: Juoksu- ja kelauskoulussa pääset hiomaan juoksu- ja kelaustekniikoitasi. Halutessasi pääset kokeilemaan kelaamista kelaustuolilla. Juoksu-/kelauskoulun painopiste on pikamatkoissa.

Hyppykoulu: Hyppykoulussa opetellaan pituus- ja korkeushypyn tekniikoita yksilöllisesti soveltaen.

Heittokoulu: Heittokoulussa pääset opettelemaan keihäänheiton ja kuulantyönnön tekniikoita yksilöllisesti soveltaen. Halutessasi pääset kokeilemaan heittämistä istuen heittotuolista. 

Missä? Hipposhalli, Kuntoportti 3.

Hinta: koko jakso 88 € tai 33 €/ 2 harjoituskertaa (heitto, juoksu/kelaus tai hyppykoulu). Välineistö ja hallimaksut sisältyvät hintaan eli mitään lisäkuluja ei harjoituksista tule. 

Lisätietoa ja kysymykset matias.kankaanpaa@jku.fi.

Aikuisten valmennustoiminta

Seura ottaa mukaan toimintaan aikuisia parakilpaurheilijoita. Tällä hetkellä seurassa toimii aikuisten kilparyhmä, joka harjoittelee kaksi kertaa viikossa (torstaisin klo 14-15.30 ja sunnuntaisin klo 16-17.30). Ryhmään voi tulla mukaan, vaikka ei haluaisikaan kilpailla. Ryhmään mahtuu mukaan, joten ole yhteydessä sähköpostilla paraurheiluvastaava Matias Kankaanpäältä matias.kankaanpaa@jku.fi.

Hinnat (lokakuusta 2022 alkaen): 50 eur / kk (1 krt / vko) ja 70 eur / kk (2 krt / vko)

6 kk:n laskutusjaksosta laskutetaan 5 kk. Hinta sisältää seuran jäsenmaksun, valmennuksen, tilavuokrat,  välineet, toimistopalvelut, parayleisurheiluvastaavan palvelut, lisenssin kilpailuissa käyville urheilijoille, alennetut hinnat JKU:n yhteistyökumppaneiden palveluista ja tuotteista ja jäsentiedotteet.

 

 

 

Pääyhteistyökumppanit

Lähitapiola Keski-Suomi
Kariteam
Valmet
Verso