Liikuntaleikkikoulu

3 - 4 -vuotiaille

KESÄN ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT 15.5.2022. Ryhmäjaot lähetetään ilmoittautuneille viimeistään 25.5.2022.

Kesän toiminta alkaa vkolla 23 ja kestää vkolle 32. 

JÄLKI-ILMOITTAUDU LIIKUNTALEIKKIKOULUUN TÄSTÄ –>

Toiminta-ajatus

Liikuntaleikkikoulu eli Liikkari on Olympiakomitean luoma valtakunnallinen konsepti, jossa harjoitellaan monipuolisesti erilaisia liikunnallisia perustaitoja, kuten juoksemista, hyppäämistä, heittämistä, kehonhallintaa, välineen kuljettamista ja vierittämistä sekä itsenäistä ajattelua ja itsensä ilmaisemista. Liikkaritoiminta on suunniteltu tukemaan ja kehittämään lapsen luontaista liikunnallista kehitystä ja harjoituksissa edetään ikätasolle sopivalla tavalla. Liikkarissa harjoitellaan myös yhteistoimintaa muiden lasten ja ohjaajien kanssa sekä ryhmässä toimimisen taitoja.

Liikkari on tarkoitettu lapsen ensiharrastukseksi ja se on urheilulajeihin sitoutumatonta lapsilähtöistä toimintaa. Liikkarissa lapsi pääsee aloittamaan urheiluharrastuksen turvallisesti ja laadukkaassa ohjauksessa. Kaikki Liikkariohjaajamme ovat ohjaajakoulutuksen käyneitä.

Yhden Liikkariharjoituksen kesto on 45 minuuttia. Toiminta etenee suunnitelmallisten tuntiohjelmien mukaan ja lapsi saa liikunnallisen kotitehtävävihkon, josta saa joka tunti kotitehtävän. Harjoitukset sisältävät paljon liikettä ja niissä on hikitakuu! Noin joka neljäs kerta liikutaan yhdessä vanhemman kanssa.

Liikuntaleikkikoulu järjestetään kesä-, syys- ja kevätkausilla. Syyskauden ilmoittautuminen jatkuu automaattisesti kevätkaudelle, mutta sen voi perua halutessaan ennen syyskauden loppua. Otamme kevätkaudelle uusia harrastajia mukaan erillisellä ilmoittautumisella. Liikuntaleikkikouluun ovat tervetulleita 3-4 -vuotiaat lapset. 

Kesäkausi 2022

Kesäkauden ilmoittautumisessa otetaan mukaan ensisijaisesti 2018-2019 syntyneitä lapsia. Liikkaria järjestetään Harjun Stadionilla tiistai- ja keskiviikkoaamupäivisin, Palokan urheilukentällä maanantai- ja keskiviikkoiltaisin sekä Vaajakosken urheilukentällä tiistai- ja torstai-iltaisin. Kesäkausi kestää viikot 23-32 (ei taukoja). 

Syyskausi käynnistyy vkolla 38 ja siihen ilmoittautuminen avautuu näille sivuille elokuun aikana. Syyskaudella toimintaa järjestetään Hipposhallissa/Monitoimitalolla.

Harjoitusmaksu:

  • 100 € / harjoitusjakso 10 harjoitusta (kesä)
  • 110 € / harjoitusjakso 12 harjoitusta (syksy)
  • 120 € / harjoitusjakso 14 harjoitusta (kevät)

Jokainen ilmoittautunut saa laskun SuomiSport -applikaatioon kauden alettua. Maksu tulee maksaa eräpäivään mennessä (eräpäivä n. kaksi viikkoa toiminnan alkamisen jälkeen).

Maksu sisältää

  • seuran jäsenmaksun (sisältää lisenssin ja Sporttiturvan eräpäivän jälkeen)
  • kotitehtävävihkon (1 vihko / syksy-, kevät- ja kesäkausi)
  • liikkaripaidan
  • Harjoitukset (10-14 kpl, joista osassa vanhemmat voivat olla mukana)

 

 

 

 

Pääyhteistyökumppanit

Kariteam
Valmet
Verso
Lähitapiola Keski-Suomi