Liikuntaleikkikoulu

3 - 4 -vuotiaille

Kesän toimintaan ilmoittautuminen 1.3.2023 alkaen

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ viimeistään 14.5. mennessä

Toiminta käynnistyy 8.6. MINI GP kesän toiminnan avajaistapahtumalla Harjun Stadionilla klo 16-19

 

Lisätietoa johanna(at)jku.fi

 

 

Toiminta-ajatus

Liikuntaleikkikoulu eli Liikkari on Olympiakomitean luoma valtakunnallinen konsepti, jossa harjoitellaan monipuolisesti erilaisia liikunnallisia perustaitoja, kuten juoksemista, hyppäämistä, heittämistä, kehonhallintaa, välineen kuljettamista ja vierittämistä sekä itsenäistä ajattelua ja itsensä ilmaisemista. Liikkaritoiminta on suunniteltu tukemaan ja kehittämään lapsen luontaista liikunnallista kehitystä ja harjoituksissa edetään ikätasolle sopivalla tavalla. Liikkarissa harjoitellaan myös yhteistoimintaa muiden lasten ja ohjaajien kanssa sekä ryhmässä toimimisen taitoja.

Liikkari on tarkoitettu lapsen ensiharrastukseksi ja se on urheilulajeihin sitoutumatonta lapsilähtöistä toimintaa. Liikkarissa lapsi pääsee aloittamaan urheiluharrastuksen turvallisesti ja laadukkaassa ohjauksessa. 

Yhden Liikkariharjoituksen kesto on 45 minuuttia. Toiminta etenee suunnitelmallisten tuntiohjelmien mukaan ja lapsi saa liikunnallisen kotitehtävävihkon, josta saa joka tunti kotitehtävän. Harjoitukset sisältävät paljon liikettä ja niissä on hikitakuu! Noin joka kolmas kerta liikutaan yhdessä vanhemman kanssa.

Liikuntaleikkikoulu järjestetään kesä-, syys- ja kevätkausilla. Syyskauden ilmoittautuminen jatkuu automaattisesti kevätkaudelle, mutta sen voi perua halutessaan ennen syyskauden loppua. Otamme kevätkaudelle uusia harrastajia mukaan erillisellä ilmoittautumisella. Liikuntaleikkikouluun ovat tervetulleita 3-4 -vuotiaat lapset. 

KEVÄTKAUSI 2023: INFO

Kevätkauden ilmoittautumisessa otetaan mukaan ensisijaisesti 2018-2019 syntyneitä lapsia. Liikkaria järjestetään Monitoimitalon judosalissa sunnuntai-iltaisin ja Hipposhallissa tiistai-iltaisin. Kevätkausi kestää viikot 3-17 (tauko vko 9).

KESÄKAUSI 2023

Kesäkauden ilmoittautumisessa otetaan mukaan ensisijaisesti 2019-2020 syntyneitä lapsia.

Harjoituspaikat: Harjun Stadion ma ja ke aamupäivisin klo 10 ja 11. Vaajakosken Urheilukenttä ma ja ke iltaisin klo 17 ja 18 alkavat ryhmät. Palokan urheilukenttä ti ja to iltaisin klo 17 ja 18 alkavat ryhmät.

 

Harjoitusmaksu:

  • 100 € / harjoitusjakso 10 harjoitusta (kesä)
  • 110 € / harjoitusjakso 12 harjoitusta (syksy)
  • 120 € / harjoitusjakso 14 harjoitusta (kevät)

Jokainen ilmoittautunut saa laskun SuomiSport -applikaatioon kauden alettua. SuomiSport tunnukset tehdään ilmoittautumisen yhteydessä. Maksu tulee maksaa eräpäivään mennessä (eräpäivä n. kaksi viikkoa toiminnan alkamisen jälkeen). Vakuutus astuu voimaan eräpäivän jälkeen. 

Maksu sisältää

  • seuran jäsenmaksun (sisältää ryhmälisenssin ja Sporttiturvan eräpäivän jälkeen)
  • kotitehtävävihkon (1 vihko / syksy-, kevät- ja kesäkausi)
  • liikkaripaidan
  • Harjoitukset (10-14 kpl, joista osassa vanhemmat ovat mukana)

 

 

 

 

Pääyhteistyökumppanit

Kariteam
Valmet
Verso