Liikuntaleikkikoulu

3 - 4 -vuotiaille

Kevätkauden toiminta alkaa vkolla 3. 

Harjoitukset: ke ja su klo 17.10 ja 18 alkavat ryhmät.

Voit kysyä vapaita paikkoja johanna(at)jku.fi

LIIKKARI-INFO KEVÄT 2024>>>

 

KESÄN ILMOITTAUTUMINEN näillä sivuilla 11.3.-12.5.2024

Kesän toiminta alkaa kaikkien ryhmien yhteisellä MINI GP -tapahtumalla Harjun Stadionilla 23.5. ja ryhmät eri toimipaikoilla käynnissä vkot 22-32.

Toiminta-ajatus

Liikuntaleikkikoulu eli Liikkari on Olympiakomitean luoma valtakunnallinen konsepti, jossa harjoitellaan monipuolisesti erilaisia liikunnallisia perustaitoja, kuten juoksemista, hyppäämistä, heittämistä, kehonhallintaa, välineen kuljettamista ja vierittämistä sekä itsenäistä ajattelua ja itsensä ilmaisemista. Liikkaritoiminta on suunniteltu tukemaan ja kehittämään lapsen luontaista liikunnallista kehitystä ja harjoituksissa edetään ikätasolle sopivalla tavalla. Liikkarissa harjoitellaan myös yhteistoimintaa muiden lasten ja ohjaajien kanssa sekä ryhmässä toimimisen taitoja.

Liikkari on tarkoitettu lapsen ensiharrastukseksi ja se on urheilulajeihin sitoutumatonta lapsilähtöistä toimintaa. Liikkarissa lapsi pääsee aloittamaan urheiluharrastuksen turvallisesti ja laadukkaassa ohjauksessa. 

Yhden Liikkariharjoituksen kesto on 45 minuuttia. Toiminta etenee suunnitelmallisten tuntiohjelmien mukaan ja lapsi saa liikunnallisen kotitehtävävihkon, josta saa joka tunti kotitehtävän. Harjoitukset sisältävät paljon liikettä ja niissä on hikitakuu! Noin joka kolmas kerta liikutaan yhdessä vanhemman kanssa.

Liikuntaleikkikoulu järjestetään kesä-, syys- ja kevätkausilla. Syyskauden ilmoittautuminen jatkuu automaattisesti kevätkaudelle, mutta sen voi perua halutessaan ennen syyskauden loppua. Otamme kevätkaudelle uusia harrastajia mukaan erillisellä ilmoittautumisella. Liikuntaleikkikouluun ovat tervetulleita 3-4 -vuotiaat lapset. 

 

KEVÄTKAUSI 2024

Kevätkauden ilmoittautumisessa otetaan mukaan ensisijaisesti 2020-2021 syntyneitä lapsia. Toiminta alkaa vkolla 3 (15.1.2024 alkava viikko). Viimeinen kevätkauden toimintaviikko on vko 17 (taukoviikko 9). 

Harjoituspaikka: Hipposhalli keskiviikkoisin ja sunnuntaisin klo 17.10 ja 18 alkavat ryhmät. 

KESÄKAUSI 2024

Kesäkauden ilmoittautumisessa otetaan mukaan ensisijaisesti 2020-2021 syntyneitä lapsia.

Harjoituspaikat: Harjun Stadion, Vaajakosken Urheilukenttä ja Palokan urheilukenttä. Tarkemmat ajat selviävät keväällä. 

 

Harjoitusmaksu:

  • 110 € / harjoitusjakso 12 harjoitusta (kesä ja syksy)
  • 120 € / harjoitusjakso 14 harjoitusta (kevät)

Jokainen ilmoittautunut saa laskun SuomiSport -applikaatioon kauden alettua. SuomiSport tunnukset tehdään ilmoittautumisen yhteydessä. Maksu tulee maksaa eräpäivään mennessä (eräpäivä n. kaksi viikkoa toiminnan alkamisen jälkeen). Vakuutus astuu voimaan eräpäivän jälkeen. 

Maksu sisältää

  • seuran jäsenmaksun (sisältää ryhmälisenssin ja Sporttiturvan eräpäivän jälkeen)
  • kotitehtävävihkon (1 vihko / syksy-, kevät- ja kesäkausi)
  • liikkaripaidan
  • Harjoitukset (joista osassa vanhemmat ovat mukana)

 

 

 

 

Pääyhteistyökumppanit

Kariteam
Valmet
Verso