Liikuntaleikkikoulu

3 - 4 -vuotiaille

Syyskauden toimintaan ilmoittautuminen on päättynyt. Jälki-ilmoittautumista voi tiedustella kauden aikana johanna(at)jku.fi

Ryhmäjaot on informoitu perheille 7.9.2023. Jos et saanut sähköpostia, laita viestiä johanna(at)jku.fi

Liikuntaleikkikoulu INFO

 

Toiminta-ajatus

Liikuntaleikkikoulu eli Liikkari on Olympiakomitean luoma valtakunnallinen konsepti, jossa harjoitellaan monipuolisesti erilaisia liikunnallisia perustaitoja, kuten juoksemista, hyppäämistä, heittämistä, kehonhallintaa, välineen kuljettamista ja vierittämistä sekä itsenäistä ajattelua ja itsensä ilmaisemista. Liikkaritoiminta on suunniteltu tukemaan ja kehittämään lapsen luontaista liikunnallista kehitystä ja harjoituksissa edetään ikätasolle sopivalla tavalla. Liikkarissa harjoitellaan myös yhteistoimintaa muiden lasten ja ohjaajien kanssa sekä ryhmässä toimimisen taitoja.

Liikkari on tarkoitettu lapsen ensiharrastukseksi ja se on urheilulajeihin sitoutumatonta lapsilähtöistä toimintaa. Liikkarissa lapsi pääsee aloittamaan urheiluharrastuksen turvallisesti ja laadukkaassa ohjauksessa. 

Yhden Liikkariharjoituksen kesto on 45 minuuttia. Toiminta etenee suunnitelmallisten tuntiohjelmien mukaan ja lapsi saa liikunnallisen kotitehtävävihkon, josta saa joka tunti kotitehtävän. Harjoitukset sisältävät paljon liikettä ja niissä on hikitakuu! Noin joka kolmas kerta liikutaan yhdessä vanhemman kanssa.

Liikuntaleikkikoulu järjestetään kesä-, syys- ja kevätkausilla. Syyskauden ilmoittautuminen jatkuu automaattisesti kevätkaudelle, mutta sen voi perua halutessaan ennen syyskauden loppua. Otamme kevätkaudelle uusia harrastajia mukaan erillisellä ilmoittautumisella. Liikuntaleikkikouluun ovat tervetulleita 3-4 -vuotiaat lapset. 

 

SYYSKAUSI 2023 – KEVÄTKAUSI 2024

Ilmoittautuminen ja lisäinfo >>> 

Syyskauden ilmoittautumisessa otetaan mukaan ensisijaisesti 2019-2020 syntyneitä lapsia. Kevätkauden ilmoittautumiseen avataan paikkoja myös 2021 syntyneille. 

Harjoituspaikat: Hipposhalli keskiviikkoisin klo 17.10 ja 18 alkavat ryhmät. Monitoimitalon judosali  sunnuntaisin klo 17.10 ja 18 alkavat ryhmät

KESÄKAUSI 2024

Kesäkauden ilmoittautumisessa otetaan mukaan ensisijaisesti 2020-2021 syntyneitä lapsia.

Harjoituspaikat: Harjun Stadion, Vaajakosken Urheilukenttä ja Palokan urheilukenttä. Harjoituspaikat ja ajat selviävät keväällä. 

 

Harjoitusmaksu:

  • 100 € / harjoitusjakso 10 harjoitusta (kesä)
  • 110 € / harjoitusjakso 12 harjoitusta (syksy)
  • 120 € / harjoitusjakso 14 harjoitusta (kevät)

Jokainen ilmoittautunut saa laskun SuomiSport -applikaatioon kauden alettua. SuomiSport tunnukset tehdään ilmoittautumisen yhteydessä. Maksu tulee maksaa eräpäivään mennessä (eräpäivä n. kaksi viikkoa toiminnan alkamisen jälkeen). Vakuutus astuu voimaan eräpäivän jälkeen. 

Maksu sisältää

  • seuran jäsenmaksun (sisältää ryhmälisenssin ja Sporttiturvan eräpäivän jälkeen)
  • kotitehtävävihkon (1 vihko / syksy-, kevät- ja kesäkausi)
  • liikkaripaidan
  • Harjoitukset (10-14 kpl, joista osassa vanhemmat ovat mukana)

 

 

 

 

Pääyhteistyökumppanit

Kariteam
Valmet
Verso