Liikuntaleikkikoulu

3 - 4 -vuotiaille

Kesäkausi käynnistyy vkolla 23 (7.6. alkava viikko) ja päättyy vkolla 32 (10 vkoa).

 

Liikkari ryhmäjaot kesä 2021 (päivitetty 28.5.2021 klo 11)

Liikkari-info kesä 2021

Väiskin Vaatimukset kesä 2021

 

Toiminta-ajatus

Liikuntaleikkikoulu eli Liikkari on Olympiakomitean luoma valtakunnallinen konsepti, jossa harjoitellaan monipuolisesti erilaisia liikunnallisia perustaitoja, kuten juoksemista, hyppäämistä, heittämistä, kehonhallintaa, välineen kuljettamista ja vierittämistä sekä itsenäistä ajattelua ja itsensä ilmaisemista. Liikkaritoiminta on suunniteltu tukemaan ja kehittämään lapsen luontaista liikunnallista kehitystä ja harjoituksissa edetään ikätasolle sopivalla tavalla. Liikkarissa harjoitellaan myös yhteistoimintaa muiden lasten ja ohjaajien kanssa sekä ryhmässä toimimisen taitoja.

Liikkari on tarkoitettu lapsen ensiharrastukseksi ja se on urheilulajeihin sitoutumatonta lapsilähtöistä toimintaa. Liikkarissa lapsi pääsee aloittamaan urheiluharrastuksen turvallisesti ja laadukkaassa ohjauksessa. Kaikki Liikkariohjaajamme ovat ohjaajakoulutuksen käyneitä.

Yhden Liikkariharjoituksen kesto on 45 minuuttia. Toiminta etenee suunnitelmallisten tuntiohjelmien mukaan ja lapsi saa liikunnallisen kotitehtävävihkon, josta saa joka tunti kotitehtävän. Harjoitukset sisältävät paljon liikettä ja niissä on hikitakuu! Noin joka neljäs kerta liikutaan yhdessä vanhemman kanssa.

Liikuntaleikkikoulu järjestetään kesä-, syys- ja kevätkausilla. Syyskauden ilmoittautuminen jatkuu automaattisesti kevätkaudelle, mutta sen voi perua halutessaan ennen syyskauden loppua. Otamme kevätkaudelle uusia harrastajia mukaan erillisellä ilmoittautumisella. Liikuntaleikkikouluun ovat tervetulleita 3-4 -vuotiaat lapset. 

 

Kesäkausi 2021

2021 kesäkaudelle mukaan otetaan ensisijaisesti 2017-2018 syntyneitä lapsia. 

Kesäkaudella Liikkaria järjestetään Kuokkalassa ja Keljonkankaalla. Kesäkausi kestää viikot 23-32. Kuokkalan harjoituspäivät ovat maanantai ja keskiviikko, Keljonkankaalla tiistai ja torstai. Harjoituspäiviä on yksi per viikko per lapsi eli ryhmät jakaantuu usealle päivälle.  

 

Harjoitusmaksu:

  • 100 € / harjoitusjakso 10 harjoitusta (kesä)
  • 105 € / harjoitusjakso 12 harjoitusta (syksy, kevät)

Jokainen ilmoittautunut saa laskun ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen kauden alussa. Maksu tulee maksaa eräpäivään mennessä.

Maksu sisältää

  • seuran jäsenmaksun (sisältää lisenssin ja Sporttiturvan eräpäivän jälkeen)
  • kotitehtävävihkon (1 vihko / syksy-, kevät- ja kesäkausi)
  • liikkaripaidan
  • Harjoitukset (10-12 kpl, joista osassa vanhemmat voivat olla mukana)

 

 

 

 

Pääyhteistyökumppanit

Lähitapiola Keski-Suomi
Kariteam
Valmet
Verso