Liikuntaleikkikoulu

3 - 4 -vuotiaille

Ilmoittautuminen kevään 2022 lasten toimintaan on päättynyt. 

Vapaita paikkoja voi tiedustella johanna(at)jku.fi.

Info ja ryhmäjaot on lähetetty perheille perjantaina 7.1.2022. 

Harjoituspäivät: tiistaisin Hipposhallissa, sunnuntaisin Monitoimitalon judosalissa, sunnuntaisin Keljonkankaan Aapistien koululla. 

 

KESÄN ILMOITTAUTUMINEN AVAUTUU NÄILLE SIVUILLE 14.3.2022. Kesän toiminta alkaa vkolla 23. 

Toiminta-ajatus

Liikuntaleikkikoulu eli Liikkari on Olympiakomitean luoma valtakunnallinen konsepti, jossa harjoitellaan monipuolisesti erilaisia liikunnallisia perustaitoja, kuten juoksemista, hyppäämistä, heittämistä, kehonhallintaa, välineen kuljettamista ja vierittämistä sekä itsenäistä ajattelua ja itsensä ilmaisemista. Liikkaritoiminta on suunniteltu tukemaan ja kehittämään lapsen luontaista liikunnallista kehitystä ja harjoituksissa edetään ikätasolle sopivalla tavalla. Liikkarissa harjoitellaan myös yhteistoimintaa muiden lasten ja ohjaajien kanssa sekä ryhmässä toimimisen taitoja.

Liikkari on tarkoitettu lapsen ensiharrastukseksi ja se on urheilulajeihin sitoutumatonta lapsilähtöistä toimintaa. Liikkarissa lapsi pääsee aloittamaan urheiluharrastuksen turvallisesti ja laadukkaassa ohjauksessa. Kaikki Liikkariohjaajamme ovat ohjaajakoulutuksen käyneitä.

Yhden Liikkariharjoituksen kesto on 45 minuuttia. Toiminta etenee suunnitelmallisten tuntiohjelmien mukaan ja lapsi saa liikunnallisen kotitehtävävihkon, josta saa joka tunti kotitehtävän. Harjoitukset sisältävät paljon liikettä ja niissä on hikitakuu! Noin joka neljäs kerta liikutaan yhdessä vanhemman kanssa.

Liikuntaleikkikoulu järjestetään kesä-, syys- ja kevätkausilla. Syyskauden ilmoittautuminen jatkuu automaattisesti kevätkaudelle, mutta sen voi perua halutessaan ennen syyskauden loppua. Otamme kevätkaudelle uusia harrastajia mukaan erillisellä ilmoittautumisella. Liikuntaleikkikouluun ovat tervetulleita 3-4 -vuotiaat lapset. 

Syys- ja kevätkausi 2021-2022

Syyskauden ilmoittautumisessa otetaan mukaan ensisijaisesti 2017-2018 syntyneitä lapsia. Kevätkauden ilmoittautumisessa myös 2019 syntyneitä. 

Syys- ja kevätkaudella 2021-2022 Liikkaria järjestetään Hipposhallissa tiistai- ja sunnuntai-iltaisin ja Keljonkankaalla sunnuntai-iltapäivisin. Syyskausi kestää viikot 38-50 (tauko vko 42) ja kevätkausi vkot 3-17 (tauko vko 9). 

Harjoitusmaksu:

  • 100 € / harjoitusjakso 10 harjoitusta (kesä)
  • 110 € / harjoitusjakso 12 harjoitusta (syksy)
  • 120 € / harjoitusjakso 14 harjoitusta (kevät)

Jokainen ilmoittautunut saa laskun SuomiSport -applikaatioon kauden alettua. Maksu tulee maksaa eräpäivään mennessä (eräpäivä n. kaksi viikkoa toiminnan alkamisen jälkeen).

Maksu sisältää

  • seuran jäsenmaksun (sisältää lisenssin ja Sporttiturvan eräpäivän jälkeen)
  • kotitehtävävihkon (1 vihko / syksy-, kevät- ja kesäkausi)
  • liikkaripaidan
  • Harjoitukset (10-14 kpl, joista osassa vanhemmat voivat olla mukana)

 

 

 

 

Pääyhteistyökumppanit

Lähitapiola Keski-Suomi
Kariteam
Valmet
Verso