Liikuntaleikkikoulu

3 - 5 -vuotiaille

KEVÄT 2021

Kevätkauden ilmoittautuminen on päättynyt. Voit jälki-ilmoittautua TÄSTÄ (klikkaa).

INFOKIRJE Liikuntaleikkikoulut

RYHMÄJAOT Liikkarit kevät 2021

Toiminta käynnistyy vkolla 3 (18.1.2021 alkava viikko) ja päättyy vkolla 15. 

Väiskin vaatimukset (klikkaa): Näin toimimme korona-aikana.

Toiminta-ajatus

Liikuntaleikkikoulu eli Liikkari on Olympiakomitean luoma valtakunnallinen konsepti, jossa harjoitellaan monipuolisesti erilaisia liikunnallisia perustaitoja, kuten juoksemista, hyppäämistä, heittämistä, kehonhallintaa, välineen kuljettamista ja vierittämistä sekä itsenäistä ajattelua ja itsensä ilmaisemista. Liikkaritoiminta on suunniteltu tukemaan ja kehittämään lapsen luontaista liikunnallista kehitystä ja harjoituksissa edetään ikätasolle sopivalla tavalla. Liikkarissa harjoitellaan myös yhteistoimintaa muiden lasten ja ohjaajien kanssa sekä ryhmässä toimimisen taitoja.

Liikkari on tarkoitettu lapsen ensiharrastukseksi ja se on urheilulajeihin sitoutumatonta lapsilähtöistä toimintaa. Liikkarissa lapsi pääsee aloittamaan urheiluharrastuksen turvallisesti ja laadukkaassa ohjauksessa. Kaikki Liikkariohjaajamme ovat ohjaajakoulutuksen käyneitä.

Yhden Liikkariharjoituksen kesto on 45 minuuttia. Toiminta etenee suunnitelmallisten tuntiohjelmien mukaan ja lapsi saa liikunnallisen kotitehtävävihkon, josta saa joka tunti kotitehtävän. Harjoitukset sisältävät paljon liikettä ja niissä on hikitakuu! Noin joka neljäs kerta liikutaan yhdessä vanhemman kanssa.

Liikuntaleikkikoulu järjestetään kesä-, syys- ja kevätkausilla. Syyskauden ilmoittautuminen jatkuu automaattisesti kevätkaudelle, mutta sen voi perua halutessaan ennen syyskauden loppua. Otamme kevätkaudelle uusia harrastajia mukaan erillisellä ilmoittautumisella. Liikuntaleikkikouluun ovat tervetulleita 3-5 -vuotiaat lapset. 

 

Talvikausi (syksy+kevät) 2020-2021

2020-2021 talvikaudelle mukaan otetaan ensisijaisesti 2016-2017 syntyneitä lapsia. Mikäli ryhmiin jää tilaa, otamme mukaan myös 2018 syntyneitä. 

Talvikaudella Liikkaria järjestetään Hipposhallissa ja Keljonkankaalla. Syyskausi kestää viikot 39-51 (vko 42 taukoa), kevätkausi viikot 3-15 (vko 9 taukoa).

Aikataulu 2020-2021:

  • Keskiviikkoisin Hipposhalli klo 17.00-17.45 (kaksi ryhmää), 18.00-18.45 (kaksi ryhmää).
  • Sunnuntaisin Keljonkankaan koulu klo 10.00-10.45

Harjoitusmaksu:

  • 100 € / harjoitusjakso (kesä)
  • 105 € / harjoitusjakso (syksy, kevät)

Jokainen ilmoittautunut saa laskun ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen kauden alussa. Maksu tulee maksaa eräpäivään mennessä.

Maksu sisältää

  • seuran jäsenmaksun (sisältää lisenssin ja Sporttiturvan eräpäivän jälkeen)
  • kotitehtävävihkon (1 vihko / syksy-, kevät- ja kesäkausi)
  • liikkaripaidan
  • Harjoitukset (10-12 kpl, joista osassa vanhemmat voivat olla mukana)

 

 

 

 

Pääyhteistyökumppanit

Valmet
Verso
Lähitapiola Keski-Suomi
Kariteam