Liikuntaleikkikoulu

3 - 4 -vuotiaille

Kevätkauden ilmoittautuminen 5.12.2022 – 1.1.2023 TÄSTÄ >>>.

Kevään toiminta käynnistyy 16.1.2023 alkavalla viikolla.

 

Syyskaudella mukana olleiden ei tarvitse ilmoittautua kevätkaudelle uudelleen. Mikäli ei jatka kevätkaudelle, tulee paikka perua ilmoittamalla siitä johanna(at)jku.fi

Toiminta-ajatus

Liikuntaleikkikoulu eli Liikkari on Olympiakomitean luoma valtakunnallinen konsepti, jossa harjoitellaan monipuolisesti erilaisia liikunnallisia perustaitoja, kuten juoksemista, hyppäämistä, heittämistä, kehonhallintaa, välineen kuljettamista ja vierittämistä sekä itsenäistä ajattelua ja itsensä ilmaisemista. Liikkaritoiminta on suunniteltu tukemaan ja kehittämään lapsen luontaista liikunnallista kehitystä ja harjoituksissa edetään ikätasolle sopivalla tavalla. Liikkarissa harjoitellaan myös yhteistoimintaa muiden lasten ja ohjaajien kanssa sekä ryhmässä toimimisen taitoja.

Liikkari on tarkoitettu lapsen ensiharrastukseksi ja se on urheilulajeihin sitoutumatonta lapsilähtöistä toimintaa. Liikkarissa lapsi pääsee aloittamaan urheiluharrastuksen turvallisesti ja laadukkaassa ohjauksessa. 

Yhden Liikkariharjoituksen kesto on 45 minuuttia. Toiminta etenee suunnitelmallisten tuntiohjelmien mukaan ja lapsi saa liikunnallisen kotitehtävävihkon, josta saa joka tunti kotitehtävän. Harjoitukset sisältävät paljon liikettä ja niissä on hikitakuu! Noin joka kolmas kerta liikutaan yhdessä vanhemman kanssa.

Liikuntaleikkikoulu järjestetään kesä-, syys- ja kevätkausilla. Syyskauden ilmoittautuminen jatkuu automaattisesti kevätkaudelle, mutta sen voi perua halutessaan ennen syyskauden loppua. Otamme kevätkaudelle uusia harrastajia mukaan erillisellä ilmoittautumisella. Liikuntaleikkikouluun ovat tervetulleita 3-4 -vuotiaat lapset. 

Syyskausi 2022

Syyskauden ilmoittautumisessa otetaan mukaan ensisijaisesti 2018-2019 syntyneitä lapsia. Liikkaria järjestetään Monitoimitalon judosalissa sunnuntai-iltaisin ja Hipposhallissa tiistai-iltaisin. Syyskausi kestää viikot 38-50 (tauko vko 42). Syyskaudella mukana olleiden ei tarvitse ilmoittautua kevätkaudelle uudelleen. Jos kuitenkin 2018 syntynet haluavat siirtyä kevätkaudella urheilukouluun, tulee liikkari perua ja tehdä urheilukouluilmoittautuminen vuoden vaihteessa.

Harjoitusmaksu:

  • 100 € / harjoitusjakso 10 harjoitusta (kesä)
  • 110 € / harjoitusjakso 12 harjoitusta (syksy)
  • 120 € / harjoitusjakso 14 harjoitusta (kevät)

Jokainen ilmoittautunut saa laskun SuomiSport -applikaatioon kauden alettua. SuomiSport tunnukset tehdään ilmoittautumisen yhteydessä. Maksu tulee maksaa eräpäivään mennessä (eräpäivä n. kaksi viikkoa toiminnan alkamisen jälkeen). Vakuutus astuu voimaan eräpäivän jälkeen. 

Maksu sisältää

  • seuran jäsenmaksun (sisältää ryhmälisenssin ja Sporttiturvan eräpäivän jälkeen)
  • kotitehtävävihkon (1 vihko / syksy-, kevät- ja kesäkausi)
  • liikkaripaidan
  • Harjoitukset (10-14 kpl, joista osassa vanhemmat ovat mukana)

 

 

 

 

Pääyhteistyökumppanit

Lähitapiola Keski-Suomi
Kariteam
Valmet
Verso