Harju Cup 1 ke 15.5. – mukaan on ilmoittautunut yli 300 urheilijaa!

Keskiviikkona 15.5. kilpailukausi pärähtää Harjulla kunnolla liikkeelle, kun Harju Cup 1 valtaa stadionin klo 17 alkaen. Lajeja on tuttuun tapaan niin junioreille, yleisen sarjan urheilijoille kuin mastersurheilijoillekin. Naisten 150 metrille on ilmoittautunut mukaan mm. Aino Pulkkinen, joka juoksi viime vuoden ensimmäisessä Harju Cupissa Suomen ennätyksen. Pulkkinen hamuaa myös paikkaa EM-kilpailuihin, joten alkukaudesta on syytä odottaa kovia aikoja: nähdäänkö Harjulla keskiviikkona jälleen Suomen ennätys?

Naisten seiväskisasta tulee myös mielenkiintoinen, kun Anderssonin sisarukset Saga ja Silja tulevat Harjulle kilpailemaan. Mukana kisassa on useampi yli neljä metriä hypännyttä urheilijaa, joten korkeita hyppyjä on taatusti luvassa keskiviikkonakin. Miesten 150 metrillä mukana ovat mm. Topi Huttunen ja Eino Vuori ja miesten pituudessa Kalle Salminen, joka on parhaimmillaan hypännyt 778.

Harju Cup 1 onkin hyvä kenraali Motonet GP:lle, joka kisataan viikko Harju Cupin jälkeen. Sääennuste lupaa lämmintä ja aurinkoista keliä, mikä enteilee urheilijoille huipputuloksia! Tule siis kannustamaan urheilijat ennätyslukemiin heti kauden alussa. Katsomoon on vapaa pääsy ja kioski palvelee kisojen ajan. Paikalla on myös yleisurheilututotteita myyvä Urheilushop Ala-Korpi.

Kilpailuiden aikataulu ja osallistujalista: https://kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=34229

artikkelikuva: Esa Jokinen