SM-maastoista kolme mitalia JKU:lle!

N55 sarjan voittaja Mari Hyyppä

Kotkassa juostiin viikonloppuna 4.-5.5.2024 SM-maastot. JKU:n urheilijat nappasivat SM-maastoista kolme mitalia. Lauantaina SAUL:n SM-maastoista tuli yksi kultamitali, kun Mari Hyyppä juoksi voittoon N55 sarjan neljän kilometrin matkalla. Suvi Puttonen oli kuudes N40 sarjan kuuden kilometrin matkalla. Miesten parhaasta sijoituksesta vastasi Harri Metsäranta, joka oli niin ikään kuudes M45 sarjan kuudella kilometrillä.

Sunnuntain parhaasta henkilökohtaisesta sijoituksesta vastasi Ulla Virtanen, joka oli neljäs kymmenen kilometrin matkalla. Naisten lyhyellä, neljän kilometrin matkalla, Katri Niemistö sijoittui kuudenneksi, Ulla Virtanen seitsemänneksi ja Pihla Hokkanen yhdeksänneksi. Tällä kokoonpanolla naiset sijoittuivat joukkuekilpailun toiselle sijalle.

P15 sarjan juoksijat Oskari Heinonen, Herkko Heikkinen, Joonatan Kulmala, Riku Frilander, Veikko Alonen ja Eetu Keto-Tokoi

Miesten lyhyellä neljän kilometrin matkalla Otto Kaario tuli maaliin 11. sijalle. Miesten joukkue sijoittui  joukkuekilpailussa kuudenneksi joukkueella Otto Kaario, Leevi Tähtinen ja Arttu Simanainen. Poikien 15-sarjasta tuli myös mitali JKU:lle, kun Joonatan Kulmala, Riku Frilander ja Herkko Heikkinen urakoivat matkan sen verran vauhdikkaasti, että joukkuekisassa sijoitus oli kolmas.  Tyttöjen 15-sarjan joukkue Saimi Muhonen, Peppi Sahavirta ja Venla Salminen olivat seitsemänsiä joukkuekilpailussa.