Aino Pulkkinen kovassa kunnossa: SE-aika 150 metrillä Harju Cupissa!

Aino Pulkkinen osoitti olevansa huippuvireessä heti kauden alkaessa. Pulkkinen juoksi 150 metrillä hirmuajan 17,26, joka on uusi Suomen ennätys. Edellinen ennätys 17,43 oli niin ikään Pulkkisen nimissä viime vuodelta.

Pulkkinen oli tyytyväinen kauden avaukseensa: ”Hyvä kauden avaus ja olosuhteet juosta, vaikka kaarteessa oli vähän vastaista. Osasin odottaa ennätystä, mutta näin iso parannus tuli yllätyksenä.” Harjulla olikin olosuhteet koko kisapäivän loistavat. Pulkkisen ennätysjuoksussa myötätuulta oli 1,5 m/s.

”Viikonloppuna juoksen Malmössä 200 metriä ja pikaviestin. Kaksi 200 metrin kisaa kerkeän juoksemaan ennen ranking-ikkunan sulkeutumista.” Pulkkinen kertoi jatkosuunnitelmistaan viitaten Rooman EM-kisojen rankingiin.

Kovia tuloksia niin radalla kuin kentällä

Keihäspaikalla nähtiin pitkä kaari, kun Jami Kinnunen heitti uuden ennätyksensä 81,36. Miesten pituudessa Kalle Salminen hyppäsi voittoon tuloksella 758.

Miesten 150 metrillä mentiin myös kovaa vauhtia, vaikkakin hieman liian kovaan myötätuuleen. Eino Vuoren voittotulos 15,73 juostiin 2,1 metrin myötätuuleen, mutta olisi ollut sallituissa olosuhteissa kaikkien aikojen kuudenneksi nopein aika. Saara Keskitalo taas avasi pika-aidoissa kautensa hyvällä ajalla 13,33. Eero Hirvinen juoksi 300 metrillä voittoon kelpoajalla 35,03.

SE-tuloksia parasarjoissa

JKU:n Elina Miettinen ja Jenni Hatzitoliou tekivät kumpikin omassa luokassaan Suomen ennätyksen kuulantyönnössä. Miettinen työnsi luokassa 57 tuloksen 5,47 ja Hatzitoliou luokassa 56 uudeksi SE:tulokseksi 4,94.

 

Kaikki tulokset: https://live.tuloslista.com/14836