Heikki Pesoselle ja Antero Markunsalolle hopeaa Mastersien EM-kilpailuissa

Torunin EM-kilpailuun on ilmoittautunut lähes 3500 kilpailijaa 44:stä maasta. Lisäksi kilpailun ulkopuolella tapahtumaan osallistuu kilpailijoista Euroopan ulkopuolisista maista esim. USA. Kisat ovat nyt puolivälissä ja ensimmäiset JKU-mitalit on saavutettu.

Heikki Pesonen on kahminut peräti kaksi hopeamitalia, toinen M75 400 metriltä ja toinen 60 metriltä. Vielä edessä on 200 metriä, jossa Pesonen lukeutuu myös mitalikandidaattien joukkoon. ” Hyvin on kisat lähtenyt käyntiin. 60m:n finaali jäi vähän harmittamaan, kun kultamitali jäi 2 sadasosan päähän. Vielä pitäisi jaksaa 200m ja viesti. Peukut pystyyn!”, Pesonen kertaili tunnelmiaan mitalienjaon jälkeen.

Antero Markunsalo puolestaan voitti hopeaa M80 kolmiloikassa ja oli myös pituudessa hienosti neljäntenä. Pistesijoille on pääsyyt myös N65 sarjan Leena Tenhu korkeuden viidennellä sijalla ja N60 sarjan Annika Savolainen 3-loikan kuudennella sijalla. Kisat jatkuvat vielä sunnuntaihin saakka ja JKU:n urheilijoista tulessa ovat vielä Pesosen, Savolaisen ja Tenhun lisäksi Joni Myllyntaus M45, Jaakko Hanhinen M70 ja Tessa Tillgren N40. Tsemiä kaikille tuleviin lajeihin ja isosti onnea menestyksestä!