JIM-kisoissa PB:t uusiksi ja uusi SE – kiekon talvimestaruuskisoista mitali kaulassa kotiin!

Lauantaina oli oikeaa urheilun juhlaa, kun Hipposhallissa kisailtiin Jyväskylän hallikauden viimeinen kisa Junior Indoor Meeting (JIM). Kisoissa oli tunnelma kohdallaan ja kova kannustus siivittikin urheilijat vielä viimeisessä hallikisassa uusiin ennätyslukemiin. PB-corner -taulu täyttyi uusista ennätyksistä sitä vauhtia, että päivän viimeiset kisailijat eivät meinanneet enää taululta löytää tilaa omille ennätysmerkinnöilleen.

Päivän huipensi 4×200 metrin viestijuoksut, joissa lähdettiin pitämään yhdessä hauskaa ja harjoittelemaan samalla viestivaihtoja. Vaikka muut lajit olivat jo ehtineet päättyä, oli vielä viimeisen viestin aikanakin hallissa meteliä, kun juoksijat kiersivät rataa hurjaa kyytiä.

Kisassa nähtiin myös uusi Suomen ennätys, kun Kaipolan Vireen Tessa Moisio juoksi 150 metrillä N22 sarjan uudeksi SE-tulokseksi 18,17. Miesten kolmiloikassa Tuomas Kaukolahti pomppi komeaan voittoon tuloksella 15,68. Hienosta kisatunnelmasta Hipposhallissa pääsi nauttimaan myös SUL:n puheenjohtaja Riikka Pakarinen. Pakarinen oli vierailemassa Jyväskylässä ja pääsi aistimaan kisatunnelmaa ja tutustumaan samalla Jyväskylän yleisurheiluolosuhteisiin.

Samana päivänä kisailtiin Kotkassa kiekonheiton talvimestaruuskisat. Iitu Riekkinen heitti N17 sarjan pronssia tuloksella 38,17. Miesten kisassa Juuso Sillanpää sijoittui seitsemänneksi.