Mastersien Torunin EM-kisat päättyivät JKU:laisten kultajuhliin!

Tessa Tillgren, N40, otteli viisiottelussa kultaa uudella SE ja PE tuloksella. Aikaisempi ennätys oli myös Tessan nimissä parin viikon takaa SM-otteluista. Tessa oli tyytyväinen erityisesti pituustulokseen ja harmitteli kuulan pienoista epäonnistumista, mutta jääpähän ainakin vara parantaa.

Jo kaksi hopeaa aikaisemmin kisoissa voittanut Heikki Pesonen juhli henkilökohtaista pronssia 200 metrillä ja oli mukana kultaa juosseessa M75 sarjan 4 x 200 metrin ja pronssia juosseessa 75 -vuotiaiden mix relay joukkueessa.

”Todella hyvä viesti. Johdettiin eka vaihdosta loppuun. Päivän päätteeksi juostiin 4×200 sekaviesti, josta tuli pronssia. Kisat meni osaltani yläkanttiin tai sitten valmistava treeni osui oikeaan; 1 kulta, 2 hopeaa ja 2 pronssia. Vaikka siellä olikin se 2 sadasosan tappio 60 metrin kullasta ja 1 sadasosan tappo 200m hopeasta, päällimmäisenä on tunne, että kisat olivat menestys. Sadasosan tappiot kuuluvat urheiluun.

Kuvassa M75 4×200 m kultajoukkue Taisto Pietilä, Ahti Finnig, Harri Silkosuo ja Heikki Pesonen.

Niin ikään jo henkilökohtaista hopeaa voittanut Antero Markunsalo oli mukana kultaa juosseessa 80-sarjan mix relay joukkueessa.

Arvokisojen osalta katseet kääntyy nyt Göteborgin ensi kesän MM-kisoihin, joissa kilpaillaan 13.-25.8. Sitä ennen on urheilijoilla tiedossa vielä useat SM-kisat.

Onnea ja menestystä tulevaan!