Nuorten SM-moniotteluissa oli tunnelmaa ja paljon onnistumisia!

JKU:n nuoret kilpailivat viikonloppuna moniotteluiden Suomen mestaruuksista Tampereella. Mitalisijat menivät tällä kertaa muualle, mutta viikonloppuna nähtiin paljon onnistumisia, heittäytymistä epämukavuusalueelle ja kaverin kannustamista. Joona Viitala M17 7-ottelusta, jossa Viitala oli neljäs yhteispistein 4201. Pronssisija jäi vain 33 pisteen päähän. Samassa sarjassa Lauri Sinkkonen otteli seitsemänneksi pistein 3938. Kumpikin teki samalla piste-ennätyksensä, sillä kumpikin kilpaili ensimmäistä kertaa 17-vuotiaiden sarjassa, jossa hallissa suoritetaan kaksipäiväinen 7-ottelu.

Julius Auvinen sijoittui P15 sarjan 5-ottelussa neljänneksi keräten 2400 pistettä ja Abdullah Aydin oli P14 sarjan 5-ottelussa seitsemäs pistepotilla 2262. Tyttöjen sarjoissa Kiira Kahilainen sijoittui T14 sarjan 5-ottelussa kahdeksanneksi. Kisassa oli mukana yhteensä 44 tyttöä.

Kaikki tulokset: https://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=97948&day=2024-01-20