Nuorten SM-hallimoniottelut viikonloppuna Tampereella

Viikonloppuna 20.-21.1. kilpaillaan Tampereella nuorten SM-moniotteluissa. JKU:sta mukaan on ilmoittautunut 25 urheilijaa mukaan ja JKU:n värejä nähdään 14-19 vuotiaiden sarjoissa. Esimerkiksi T14 sarjassa on seitsemän JKU:n urheilijaa mukana ja N17 sarjassa kuusi. 

Tämän vuoden 25 urheilijan joukko on moninkertainen verrattuna viime vuoden halliotteluihin ja tavoitteena porukalla onkin suoriutua ottelusta omalle tasolle ja kamppailla mahdollisimman hyvistä sijoituksista. Ottelu on kilpailumuotona jännittävä ja tilanne voi muuttua monta lajia tehdessä useaan kertaan. Näin ollen tilastojen mukaan voi olla vaikeaa tehdä ennakko-oletuksia, mikä onkin yksi otteluiden parhaita puolia. Otteluissa nähdään usein yllätyksiä, mikä nostaa jännitysmomenttia myös katsojan näkökulmasta.

Kilpailut ovat kaksipäiväiset. Lauantaina kilpailevat P14-15 sarjalaiset sekä N17-22 5-ottelussa ja M17-22 sarjalaiset aloittavat 7-ottelun. Sunnuntaina 7-ottelu jatkuu miehillä ja mukaan astelevat myös T14-15 sarjalaiset 5-ottelijat.

Osallistujalistat: https://kilpailukalenteri.fi/?cs=19&nid=33941#M22-7-ottelu

Kilpailun aikataulu: https://kilpailukalenteri.fi/?cs=17&nid=33941

 

artikkelikuva: Esa Jokinen