Konsta Alatupa laittoi 300 metrillä SE:n uusiksi – Hipposhallit 1 tuloskatsaus

Hallikausi käynnistyi vauhdikkaasti Hippoksella ja päivän kruununa nähtiin Konsta Alatuvan 300 metrin SE-juoksu. Alatupa pysäytti kellon lukemaan 33,84, joka on uusi halli Suomen ennätys.

”Juoksun loppu ei tullut ihan niin vahvasti, mitä olisi voinut tulla, mutta hyvä juoksu tämä oli!” Konsta kertasi heti juoksun jälkeen. Valmentaja Antti Mero sr. myhäili tyytyväisenä uuden SE-lukeman nähdessään: ” Tällaista tulosta osasin Konstalta odottaa viime aikojen hyvin menneiden treenien perusteella.”

Miesten 60 metrillä Riku Illukka vakuutti jo alkuerissä juoksemalla 6,77. Finaalissa juoksu kulki aavistuksen paremmin ja voitto irtosi ajalla 6,76. Niko Kangasoja tuli toiseksi ja Kristian Pulli juoksi kolmanneksi. Naisten 60 metrin kilpailun kärkisijoista käytiin tiukkaa kamppailua. Milla Pirkkalainen kurotti voittoon ajalla 7,57. Toiseksi tuli Jandeh Jallow (7,61) ja kolmanneksi Merituuli Jääskeläinen (7,62).

Naisten 3000 metrillä Saija Seppä piti kelpo vauhtia ja pysäytti kellon aikaan 9.42,83. Toiseksi tullut Laura Manninen juoksi N50 sarjan uuden halli SE-ajan 10.22,71. Juoksuradalla nähtiinkin paljon SE-tuloksia, sillä myös Pirjo Karetie juoksi N80 sarjassa uuden halli SE:n 400 metrillä alittaen samalla kahden minuutin rajan: 1.58,23.

Jasmine Repo heitti tuolikeihäässä uuden Suomen ennätyksen 13,78 luokassa F55. ”Harjoituskausi on mennyt kivasti ja oli kiva päästä heittämään kisa. Ensi viikolla onkin jo paraurheilun SM-hallit, joissa toivon vielä pidempää kaarta. Tavoitteena on ylittää 14 metrin raja kisoissa!”

 

Kaikki Hipposhallien tulokset: https://live.tuloslista.com/14433