Reijo Häyrinen SAUL:n puheenjohtajaksi, Alpo Pirttinen ja Terhi Kokkonen palkittiin

JKU:n masters-urheilija Reijo Häyrinen valittiin jatkamaan Suomen Aikuisurheiluliiton puheenjohtajana SAUL:n syyskokouksessa.

Alpo Pirttinen ja Terhi Kokkonen palkittiin henkilökohtaisilla palkinnoilla SAUL gaalassa.

 

SAUL Syyskokous

Virallisessa osuudessa käsiteltiin liiton sääntöjenmääräiset asiat, joiden lisäksi valittiin puheenjohtaja ja hallituksesta puolet toimintakausille 2024–2025. Puheenjohtajavaalin voitti ylivoimaisesti masters-urheilijamme Reijo Häyrinen ja hän pääsee nyt jatkamaan ansiokasta työtään mastersurheilun kehittämiseksi. Reijo on myös JKU:lle myönnettyjen Mastersien 2027 EM-kisojen kannalta tärkeä henkilö ja auttanut jo nyt merkittävällä tavalla kisojen saamisessa Jyväskylään. Isot onnittelut Reijolle valinnasta!  

SAUL Gaala

Valtakunnallinen masters-yleisurheilijoiden palkitsemistilaisuus pidettiin syyskokouksen jälkeen. Palkittavina oli niin menestyneitä urheilijoita, kuin urheiluseuroja. Näiden lisäksi jaettiin SAUL-soihtu tunnustuksena aikuisurheilu eteen tehdystä työstä. Tämä palkinto luovutettiin oikeutetusti seuramme mastersurheilun isälle, Alpo Pirttiselle. Liiton hallituksen esityksestä päätettiin perustaa myös Mestariurheilijat kategoria huomioimaan kansainvälisissä kilpailuissa menestyneet kärkiurheilijat. Näiden ensimmäisten Mestariurheilijoiden joukkoon pääsi jo pitkän, menestyksekkään ja edelleen jatkuvan urheilu-uran tehnyt masterslegendamme Terhi Kokkonen. Lämpimät onnittelut myös Terhille ja Alpolle! Henkilökohtaisten palkitsemisten lisäksi seuramme naiset saivat SAUL naisten maljan jo kahdennentoista kerran peräkkäin.  

Kuvat: Aarto Nevala