Syksyn taitojenmittailuissa kävi 500 innokasta lasta

Taitojenmittailut ovat jo useamman vuoden ajan saaneet hymyn lasten, huoltajien ja valmentajien kasvoille. Taitojenmittailuissa urheilukoululaiset ja kilpaurheilukoululaiset pääsevät leikkimielisesti kilpailemaan eri lajeissa sekä kokeilemaan erilaisia haasteratoja. Jokainen osallistuja palkitaan mitalilla. Taitojenmittailut ovat lapsille yksi urheilukoulukauden kohokohdista ja tämän syksyn osalta taitoja mittailtiin Hipposhallissa maanantaina ja tiistaina 20.-21.11.

Tiistain taitojenmittailuissa oli mukana myös Eino, 5 vuotta. Eino on ollut JKU:n toiminnassa mukana jo useamman vuoden. Ensimmäiset kokeilut yleisurheilun pariin Eino otti jo parivuotiaana liikuntaleikkikoulussa, josta harrastus on jatkunut urheilukouluun. Taitojenmittailuissa Eino pääsi juoksemaan 40 metriä, työntämään kuulaa sekä tekemään temppurataa. Kun Einolta kysyttiin, oliko taitojenmittailuissa kivaa, ei vastausta tarvinnut kauaa odotella: ”Oli kivaa!”, Eino kertoi hymyillen. ”Kivointa oli kaikki. Mutta oikeastaan kaikista kivoin juttu oli temppurata. Radalla pääsi hyppimään ja juoksemaan aitoja.”

Taitojenmittailuissa kävi kahden päivän aikana n. 500 lasta kokeilemassa eri lajeja oman ryhmän valmentajien johdolla. Tulokset taitojenmittailuista löytyvät JKU:n nettisivuilta.