JKU Gaalassa palkittiin kauden 2023 menestyjiä – Elmo Lakka vuoden urheilija

Jyväskylän Kenttäurheilijoiden (JKU) menestyskautta juhlittiin JKU:n juhlagaalassa perjantaina 10.11.2023 tapahtumakeskus Helmessä. Mennyt kausi oli seuralle menestyksekäs. JKU oli Seuraliigan voittaja, Kalevan maljan toinen, nuorten seuracup-kilpailun sekä nuorisotoimintakilpailun voittaja, SAUL:n naisten maljan ykkönen sekä SM-hallien paras seura. Lisäksi JKU:laisia nähtiin useissa eri arvokilpailuissa.

Gaalassa palkittiin useita menestyneitä urheilijoita, valmentajia, seuratoimijoita sekä yhteistyökumppaneita.

Poimintoja palkituista:

Vuoden urheilijana palkittiin 110 metrin aitajuoksija Elmo Lakka. Elmo edusti Suomea 110 metrin aidoissa MM-kilpailuissa Budapestissa sekä 60 metrin aidoissa EM-kilpailuissa Istanbulissa. Elmo jatkoi pitkää mestaruusputkeaan ja voitti 110 metrin aidat Kalevan kisoissa sekä 60 metrin aitojen hallimestaruuden. Lisäksi Elmo oli mukana JKU:n miesten 4×100 metrin SE-viestijoukkueessa. Vuoden huippuvalmentajana palkittiin Elmon henkilökohtainen valmentaja Otto Kilpi.

Vuoden naisurheilijaksi valittiin Anniina Kortetmaa, joka voitti 200 metrin Suomen mestaruuden ja oli toinen 100 metrillä. Anniina edusti Suomea Budapestin MM-kilpailuissa 200 metrillä.

Vuoden yhteistyökumppanina palkittiin Kytölän Kello & Kulta. Yhteistyö on sujunut mallikkaasti ja yrityksen rooli on ollut merkittävä mm. monissa tapahtumissa.

Onnea kaikille juhlagaalassa palkituille ja menestystä kaudelle 2024!

 

KAIKKI PALKITUT >>