Tampereella 19-22 vuotiaiden SM-kisoissa mitalisijoja, ennätyksiä ja urakointia

Viikonloppuna 25.-27.8. käytiin 19-22 vuotiaiden SM-kilpailut Tampereella. JKU napsi mitali- ja pistesijoja urakalla ja moni urheilija teki ennätyksiään viikonlopun aikana.

Ensimmäinen kisapäivä perjantaina starttasi vahvasti, sillä jo ensimmäisenä päivänä saatiin mitalitili kunnolla auki. Suomen mestaruuteen hyppäsi Venla Pulkkanen N22 korkeudessa. Helmi Karkiainen juoksi N19 3000 metrin esteiden kultaa.

Hopeaa saivat Valtteri Keskinen (M22 400 m), Eemil Helander (M22 1500 m) ja pronssimitalille ylsivät Heidi Salminen (N22 400 m), Johanna Nieminen (N22 korkeus) ja Alisa Virtanen (N22 3000 m esteet).

Lauantaina urheilijat jatkoivat hyviä suorituksiaan. Moukarinheitossa sekä Emmi Mäkäläinen (N19) että Aada Koppeli (N22) sijoittuivat toiseksi ja saivat hopeaa. Juho Koivisto juoksi M22 sarjan 100 metrin finaalissa kolmanneksi ja Kristian Peltola hyppäsI M22 sarjan pronssille pituudessa tiukan kisan päätteeksi.

Viimeinen kisapäivä päätti hyvän kolmen päivän SM-kisaviikonlopun. Sunnuntaina Kristian Peltola hyppäsi pronssia myös kolmiloikassa ja Fiinu Puustinen hyppäsi N22 seipään hopeaa.

Kokonaisuudessaan viikonloppu oli täynnä onnistumisia ja hienoja suorituksia. Mitalisijojen lisäksi moni urheilija saavutti pistesijan ja teki ennätyksensä.