SM 19-22 Tampereella 25.-27.8.

Tampereella kilpaillaan 19-22 vuotiaiden SM-kilpailut viikonlopun aikana. Mukaan on ilmoittautunut yhteensä 32 JKU:n urheilijaa eli tiedossa on monia eri lajisuorituksia!

Ennakkoon kovina mitalisuosikkeina viikonlopun kisaan lähtee Eemil Helander, joka otti nuorten U23 EM-kisoissa hopeaa 5000 metrillä. Tampereella Helander juoksee 1500 metriä. Kalevan kisojen korkeushypyn mestari Venla Pulkkanen lähtee hakemaan 22-vuotiaiden korkeuskisassa mestaruutta ja Johanna Nieminen on myös vahvoilla mitalisijoja ajatellen. Aada Koppeli taistelee myös mitaleista naisten 22-vuotiaiden moukarinheitossa.

Juoksumatkoilla Noora Salmi on vahva mitalikandidaatti N19 sarjan 100 metrillä. Salmi on parantanut ennätystään tänä vuonna hurjasti ja juossut jo lähelle 12 sekunnin haamurajaa. Heidi Salminen on N22 sarjassa vahvoilla 400 metrin aitajuoksussa. Miesten juoksumatkoista kiinnostavia lajeja on myös M19 1500 ja 5000 metriä, joihin Luukas Kontro on ilmoittautunut. Kontro avaa kilpailukautensa Tampereella.

SM-kisojen tuloksia voi seurata: https://live.tuloslista.com/13976

Moni JKU:n nuorista urheilijoista urakoi viikonlopun SM-kisoissa useamman lajin. Nuorten SM-kilpailut Tampereella on toiseksi viimeinen kilpailu, jossa voi kerätä Kalevan Malja -pisteitä. Viikonloppuna onkin hyvä mahdollisuus kuroa piste-eroa Lahden Ahkeraan kiinni. Kalevan Maljan voitto ratkeaa SM-viesteissä 9.-10.9. Turussa.

artikkelikuva: Anssi Mäkinen