Piirinmestaruusviesteissä joukkueen kanssa tekeminen on kivointa!

Harjulla kilpailitiin keskiviikkona 23.8. piirinmestaruusviestit. Joukkueet olivat hyvällä fiiliksellä koko illan ja kannustivat muita kovalla äänellä. Viesteissä parasta monen mielestä olikin joukkueen kanssa yhdessä tekeminen ja viestitunnelmasta nauttiminen. 

Harjulla nähtiin juoksijoita isolla ikähaarukalla: nuorimmat viestijuoksijat olivat 9-vuotiaiden sarjalaisia ja vanhimmat juoksijat juoksivat N60 sarjan viestissä. Naisten 60-sarjan pikaviestijoukkue (Anne Virkalahti, Leena Tenhu, Jaana Saarinen, Annika Savolainen) juoksikin uuden Suomen ennätyksen, 1.02,58, 4×100 metrin viestissä. Myös naisten 35-sarjan 4×100 metrin joukkue (Tuire Mäki, Tessa Tillgren, Miia Konttinen, Johanna Kivistö) juoksi uuden Suomen ennätyksen: 52,32.

Viestien tulokset löytyvät täältä: https://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=96233