Harju Cup 3 keskiviikkona 30.8.

Kesän kilpailukauden lopetus häämöttää jo edessä, mutta elokuun Harju Cup on kerännyt satoja urheilijoita, jotka haluavat vielä tehdä ennätyksiään ja hyviä tuloksia. Monen urheilijan kausi huipentuu ensi viikonlopun SM-viesteihin tai tämän viikon nuorten Seuracup-kisaan, joten Harju Cupissa on jo hyvä hakea tuntumaa näitä varten.

Harjulla kilpaillaan nuorten 9-vuotiaiden sarjoista aikuisten sarjoihin asti. Ikähaarukka kisapaikoilla tuleekin olemaan jälleen laaja, kun nuoret urheilijat kohtaa kokeneempia urheilijoita. Harjulla on nähty jo aiemmissa kilpailuissa myös erittäin hyviä tuloksia, joten odotukset iltaan ovat korkealla.  Esimerkiksi Ilari Manninen juoksee pika-aidoissa ja pääsee vammojen jälkeen taas kisakentälle näyttämään tuloskuntoaan. Elmo Lakka ei tule tällä kertaa aitoihin Ilarille vastaan, vaan juoksee 100 metriä.

Miesten keihäspaikalla saatetaan tänä iltana nähdä pitkiä kaaria, kun mukaan on tulossa Toni Keränen, joka on tällä kaudella heittänyt yli 80 metriä. Naisten keihäässä Saara Lipsanen saa vastaansa Kanadan Ashley Pryken, joten keihäspaikalla voidaan nähdä tiukkaa kamppailua pisimmästä kaaresta.

Paikan päälle voi tulla katsomaan ja kannustamaan urheilijoita, katsomoon on vapaa pääsy.

Kaikki ilmoittautuneet: https://kilpailukalenteri.fi/?cs=25&nid=32034

Aikataulu: https://kilpailukalenteri.fi/?cs=17&nid=32034

 

artikkelikuva: Esa Jokinen