Nuorten SM-ottelut tulevana viikonloppuna naapurikunnissa

Nuorten Sm-ottelut kilpaillaan tulevana viikonloppuna Saarijärvellä ja Äänekoskella. Poikkeuksellisen lähellä käytäviin Suomenmestaruustaistoihin lähtee JKU:sta 16 ottelijan joukkue, jossa osallistujia on aina 14-vuotiaista 19-vuotiaisiin saakka. Vaikka joukkue on seuran urheilijamäärään verrattuna pieni, on määrä kuitenkin suurempi kuin viime vuoden 13 osallistujaa. Positiivisesti joukkueesta erottuvat sarjat P14 (viisi JKU:laista) ja T15 (neljä JKU:laista) muita sarjoja runsaammalla osallistujamäärällä. Äänekoskella kilpailevat sarjat 17, 19 ja 22, eli sarjat, joissa ottelu kestää kaksi päivää. Vastaavasti Saarijärvellä kilpailevat sarjat 14 ja 15, eli yhden päivän mittaiset ottelut.

 

Tilastojen valossa joukkueesta on vaikea tehdä ennakko-oletuksia, sillä suurelle osalle urheilijoista on kyseessä vasta kauden ensimmäinen ottelu. Urheilijat, esimerkiksi Joona Viitala P15-sarjassa, ovat nostaneet tulostasoaan kuitenkin toimasti yksittäisissä lajeissa kesän aikana, joten viikonloppuun lähdetään odottavaisin tunnelmin.

 

Sm-otteluiden yhteidessä kilpaillaan Saarijärvellä myös piirinmestaruusottelut sarjoissa 9-13. Pm-otteluissa JKU:lla on runsas osallistujamäärä ja kilpailuista voidaan odottaa koviakin tuloksia ja ennätyksiä useammiltakin urheilijoilta sekä yksittäisissä lajeissa että erityisesti ottelussa kokonaisuudessaan.

 

Ilmoittautuneet ja linkki kisasivuille

Äänekoski: https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=31928

Saarijärvi: https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=32025