Venla Pulkkaselle pronssia universiadeista

Venla Pulkkasen loistokausi sai jatkoa Kiinan Chengdussa järjestetyissä universiadeissa, joissa nuori hyppääjä nappasi pronssia korkeushypyssä. Pronssi irtosi uudella ennätyksellä 188, jonka Pulkkanen selvitti ensimmäisellä hypyllään. Pulkkanen selvitti aiemman korkeuden 184 vasta kolmannellaan, mutta ennätyskorkeus meni ensimmäisellä yrityksellä.  Mestaruuden vei Ghanan Rose Yeboah tuloksella 194.

Pulkkasen kausi on ollut tähän asti uskomattoman hieno. Ennätys on parantunut tänä vuonna 10 sentillä, Kalevan kisoista irtosi mestaruus ja U23 EM-kisoista neljäs sija.

Universiadeissa kilpailivat myös Eemil Helander, joka oli seitsemäs 5000 metrillä ajalla 14.21,80 sekä Santeri Kuusiniemi, joka juoksi 110 metrin aidoissa alkuerissä ajan 13,72 ja karsiutui finaalista.