PM-ottelut Jämsässä 21.5.2023

Sunnuntaina 21.5. kilpailtiin aurinkoisella Jämsän kentällä pm-ottelut 9-15 vuotiaiden sarjoissa. Mukana olikin suuri joukko JKU:laisia mittelemässä Keski-Suomen alueen ottelumestaruuksista. Kentällä nähtiin paljon onnistuneita suorituksia ja itsensä likoon laittamista. Valmentajien mukaan urheilijoilla oli selvästi hauskaa ja kaveria muistettiin kannustaa aina omien suoritusten välissä.

Otteluissa kilpailtiin samalla JKU:n omien ryhmien välillä siitä, mistä ryhmästä on prosentuaalisesti eniten urheilijoita mukana. Tämän ryhmien välisen kilpailun voitti Salamat (artikkelikuvassa). Salamoista oli mukana yli 50 % ryhmän pm-ikäluokan urheilijoista. Valitettavasti 15 -vuotiaiden poikien ottelu jouduttiin perumaan olosuhdehaasteiden vuoksi ja heidän ottelunsa siirtyy myöhempään ajankohtaan. Eri ryhmistä oli paljon kilpailijoita mukana ja ryhmien välinen kilpailu olikin tasainen.

Otteluiden tulokset: https://live.tuloslista.com/12871