JKU:n kumppani SKYDDA turvaa työpäiväsi

Tekevälle sattuu. Paitsi kunnon varusteilla. SKYDDA turvaa työpäiväsi. 

Olemme johtava henkilönsuojainten toimittaja Pohjoismaissa yli 30 000 suojaintuotteen valikoimallamme. Vuosikymmenten kokemus henkilönsuojauksesta ja työturvallisuuden kehittämisestä yhdessä asiakkaidemme kanssa on luonut vankan pohjan riskien tunnistamiseen. Jatkuva kehitystyö takaa, että voimme tarjota parhaat ja edistyksellisimmät työturvallisuuden ratkaisut. Tästä osoituksena Skyddalla on ISO 9001, 45001 ja 14000 sertifioidut laatujärjestelmät.

Asiakaskuntamme koostuu rakennusliikkeistä ja teollisuudesta. Jälleenmyyjiemme kautta palvelemme niin ammattilaisia kuin kuluttajia. Helsingissä, Lahdessa, Tampereella ja Jyväskylässä sijaitsevat omat Skydda Storet, jotka palvelevat yritysasiakkaiden lisäksi kuluttaja-asiakkaita. Myymälöissämme ja verkkokaupassamme on kattava tuotevalikoima, joka koostuu sekä omista tuotemerkeistä että maailman huippubrändien tuotemerkeistä. Markkinoiden laajin tuotevalikoima takaa, että asiakkaamme löytävät tarpeidensa mukaiset henkilönsuojaimet ja muut työturvallisuutta edistävät tuotteet.

Koulutetut asiantuntijamme auttavat oikeiden henkilönsuojaimien ja työvaatteiden valinnassa, jotta voit tehdä työsi turvallisesti kaikissa olosuhteissa. Tarjoamme myös kattavan valikoiman erilaisia työturvallisuuskoulutuksia.

Tiesithän, että meillä voit maksaa pankki-/luottokortilla.

Tervetuloa turvaamaan työpäiväsi Jyväskylän Skydda Storeen!

Terveisin Anne, Anssi ja Janne

 

Tutustu laajaan tuotevalikoimaamme www.skydda.fi

Kaikki työturvallisuustuotteet yhdestä paikasta

SKYDDAlta löydät täyden valikoiman henkilönsuojaimia ja työvaatteita.

 • Päänsuojaimet
 • Kuulonsuojaimet
 • Silmiensuojaimet
 • Hengityksensuojaimet
 • Käsineet ja käsivarsisuojat
 • Turvakengät ja -saappaat
 • Työvaatteet
 • Putoamissuojaimet
 • Ensiapu
 • Kilvet ja varoitusvälineet
 • Ihonhoito

 

SKYDDA Palvelut

 • Putoamissuojain- ja pelastuskoulutukset
 • Suojainten käyttökoulutukset
 • Turvakortti- ja ensiapukoulutukset
 • Tarkastukset: kelat, valjaat, köydet
 • Turvakartoitukset ja neuvonta
 • RFID-konttimyymälät ja hyllytyspalvelu
 • Vaatteiden ja valjaiden logopainatukset
 • ID-kortit

 

SKYDDA Jyväskylä
Miilukatu 6
40320 JYVÄSKYLÄ
0201 523 250
Ma–pe klo 8–16