Mitalisadetta juoksumatkoilla JKU:lle

SM-hallien ensimmäisen kilpailupäivän saldo JKU:lle oli kolme mitalia ja kolme pistesijaa. Viljami Kaasalainen juoksi 400 metrin Suomen mestaruuteen ajalla 48,59. Naisten 400 metrin voitosta käytiin tiukkaa kamppailua. Aino Pulkkinen otti hopeaa juosten uuden ennätyksenä 52,98. Voiton kisassa vei lopulta HIFK:n Viivi Lehikoinen, joka kurotti ensimmäisenä maaliin ajalla 52,96. JKU:n kolmas mitali tuli naisten 60 metrin matkalta. Nooralotta Neziri on tehnyt väkevää paluuta kisaradoille ja juoksi nyt 60 metrillä toiseksi ajalla 7,46, voiton vei Espoon Tapioiden Anna Pursiainen ajalla 7,39.

Pistesijoille ylsivät myös Alisa Virtanen ja Pihla Hokkanen 1500 metrin juoksussa. Virtanen oli neljäs ajalla 4.39,83 ja Hokkanen kuudes ajalla 4.45,60. Miesten kolmiloikassa Juho Nieminen loikki neljännelle sijalle tuloksella 14,75.

SM-hallit jatkuvat sunnuntaina, jolloin nähdään varmasti lisää tiukkoja kamppailuita mitaleista.

Kaikki lauantain tulokset: https://live.time4results.com/yu/2023/smhallit/