19/22 SM-kisoista yhteensä 17 mitalia JKU:lle

Kuva: Heidi Lehikoinen

Sunnuntaina JKU:n urheilijoiden mukana Jyväskylään matkasi neljä mitali, joka nostaa viikonlopun kokonaismitalimäärän 17 mitaliin. Samalla JKU nousi Kalevan maljan kärkeen Turun Urheiluliiton ohi.

Sunnuntaina mestaruuteen ylsi Joonas Lapinkero M19 400 metrin aidoissa ajalla 51,78. Samalla Joonas alitti ensimmäistä kertaa 52 sekuntia. ”Hyvältä tuntu juoksu ja puoli sekuntia parani ennätys”, Joonas kertoi. Vaikka 400 metrin aidat kulkevat kovaa, niin Joonas kertoo jatkavansa ottelutreeniä. 22-vuotiaiden naisten 3-loikassa Laura Koivisto hyppäsi 12,49 ja sijoittui hopealle. ”Tänään tuli vauhti tosi hyvin, kinkka lähti eteenpäin ja pää pysy kylmänä”, Laura iloitsi hyvästä kilpailusta.

Kuva: Anssi Mäkinen

19-vuotiaiden loikassa Johanna Nieminen hyppäsi 12,42. ”Jätskin kiilto silmissä venytin loikkaa tänään”, Johanna kertoi jäätelön kanssa saavutettuaan päivän jätskirajan. Johanna oli koko viikonlopun tavoitellut jätskirajoja eri lajeissa ja vihdoin viikonlopun viimeisessä lajissa Johanna saavutti tavoitteen. N22 200 metrillä Sara Francis juoksi pronssille ajalla 24,96. Alkuerässä Sara juoksi kauden parhaan 200 metrin ajan 24,78. ”Loppu tuli aika huonosti, tuntu jaloissa jo aika paljon ja hyvä, että en naamalleni lentänyt maalissa”, Sara harmitteli finaalin jälkeen.

Kaikki tulokset https://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=90430

Kalevan maljan tilanne päivittyy tänne https://www.tilastopaja.eu/fi/db/seuraluokittelu.php?ID=2

Artikkeli kuva: Anssi Mäkinen