”Joukkueen kanssa kilpaileminen on kivaa!”

Pm- ja aluemestaruusviestit juostiin Harjulla sunnuntaina 105 joukkueen voimin. JKU:sta viesteissä juoksi yhteensä 72 joukkuetta. Viesteissä nähtiin mahtavaa joukkueen eteen urheilemista, viimeiseen asti kaverin tsemppaamista ja uusia piiriennätyksiäkin.

”Aitaviesti on ollut tähän mennessä parasta!”, ”on ollut jännittävää ja kivaa” ja ”viestissä juokseminen ei ollut niin jännää kuin aluksi luulin”, kertoi 13-vuotiaiden tyttöjen ryhmä. ”Joukkueen kanssa kilpaileminen on kivaa”, jatkoi muutama tyttö, johon yksi vastasi, että yksin urheileminen on hänestä kivempaa. Toiset taas jatkoivat, että ”joukkueenakin on kivaa. Yhdessä urheileminen on kivaa, kun jos menee itsellä huonosti muut voi paikata”. Onneksi yleisurheilussa pääsee nauttimaan sekä yksin kilpailemisesta, että yhdessä urheilemisesta.

Viesteissä nähtiin kuusi piiriennätystä. M19 4×100 m aitaviestissä JKU:n aika 53,34, joukkueella Juho Koivisto, Joonas Lapinkero, Tommi Järvenpää ja Aku Kulju, on uusi ennätys. P15 4×800 metrillä ennätys parani roimasti ja kirjataan nyt 8.28,82. Joukkueessa juoksi Kalle Tossavainen, Aleksi Lyyra, Konsta Vuorela ja Valtteri Kinnunen. P11 4×50 metrin joukkue, Niilo Palanne, Eero Sinkkonen, Jesse Laurinmaa ja Konsta Pulkkinen, juoksivat 28,32 ja se on uusi piiriennätys. Myös P11 4×60 m aitaviestissä tuli uusi ennätys 42,97. Joukkueessa aitoivat Eero Sinkkonen, Paavo Hämäläinen, Topias Toivonen ja Jesse Laurinmaa. Ennätyksiin juoksi vielä 9-vuotiaat tytöt ja pojat 4x400m viesteissä. T9 joukkueen aika oli 5.18,31 ja joukkueessa juoksivat Valpuri Heikkinen, Liina Mäkelä, Martta Joutsen ja Ella Vesiaho. Poikien joukkueessa juoksivat Jesse Tapanila, Lauri Vainio, Aukusti Viitanen ja Peetu Kahilainen ja joukkueen aika oli 5.15,91.

Kaikki tulokset https://live.tuloslista.com/11953

Viestijuoksut jatkuvat Harjulla 10.-11.9. SM-viestien merkeissä. Pääsyliput ja lisätietoa https://jku.fi/sm-viestit-2022/