HUOM N17 4x100m aitojen alkuerät on peruttu, loppukilpailu klo 13:10

 

TULOKSET  ILMOITTAUTUNEET JOUKKUEET KÄSIOHJELMA 

LIPUT: Yhden päivän lippu: 10 €, Kahden päivän lippu: 15 €, Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi. Liput myynnissä sivuston oikean laidan bannerissa ja portilla.

KUVA ©Riitta Supperi

Tervetuloa Jyväskylän SM-viesteihin 10.-11.9.

Arvoisat yleisurheilun SM-viestien osallistujat! Lämpimästi tervetuloa Jyväskylään.

Meille jyväskyläläisille on kunnia, että yleisurheilun SM-viestit järjestetään Jyväskylän kauniilla Harjun kentällä ja te urheilijat kokoonnutte jo kuudennen kerran ratkomaan SM-viestimestaruuksia vireän kaupunkikeskustamme tuntumaan. Ja jälleen kerran myös Kalevan maljan voittaja ratkeaa nyt Harjulla.

Jyväskylän Kenttäurheilijat ilmaisee vahvan tahtotilansa olla pysyvästi johtava yleisurheiluseura Suomessa. Se tarkoittaa sitä, että Jyväskylässä tehdään laaja-alaista kehittämistyötä luomalla edellytykset liikunnan, harjoittelun ja kilpailutoiminnan suorittamiseen, myös harrasteliikuntasektorilla.

Meillä Valmetissa asiantuntijat tekevät työtään erilaisissa ympäristöissä ympäri maailmaa. Myös tämä vaatii sekä fyysistä että henkistä jaksamista. Tässä olemme valinneet Jyväskylän Kenttäurheilijat yhdeksi tärkeäksi kumppaniksemme. Valmetin Rautpohjan tehtaan ja JKU:n yhteinen historia on pitkä, jo 84 vuotta. Seuran historia nivoutuu merkittävällä tavalla Rautpohjan tehtaaseen ja yhteistyömme jatkuu edelleen aktiivisena. Teemme yhdessä määrätietoista työtä tarjotaksemme parasta osaamista ja parhaita olosuhteita työntekijöidemme liikkumiselle järjestämällä ohjausta ja yhteisiä tilaisuuksia.

On todella hienoa, että saamme jälleen nauttia huippu-urheilusta ja kokea ainutlaatuista kisahuumaa. Toivotan teille kaikille kilpailijoille, huoltajille ja huippu-urheilussa mukana oleville jännittäviä kisoja.

Nauttikaa kilpailun huumasta Jyväskylässä!

Jari Vähäpesola
Johtaja, Paperit-liiketoimintalinja
Valmet Technologies Oy

 


 

 JKU:n SM-viestijoukkueiden (1970,1983,2001) jäsenille avoin kutsu >>


Pääyhteistyökumppanit

Valmet
Verso
Kariteam