Nuorten SM-halliottelut ja TJIG Tampereella 11.-13.3.

SM-hallimoniotteluissa kilpailee viikonlopun aikana kymmenen JKU:laista 17-22-vuotiasta urheilijaa. Naisten ottelut kisataan perjantaina ja miesten 7-ottelu alkaa perjantaina ja jatkuu lauantaille. N17 sarjan 5-otteluun osallistuu peräti kuusi JKU:laista. N19 sarjassa ottelee muun muassa Johanna Nieminen, joka voitti hallissa jo kaksi henkilökohtaista SM-mitalia nuorten kisoista.

Tampere Junior Gamesit (TJIG) on hallikauden suurin kilpailu, johon on tänä vuonna ilmoittautunut yli 1000 lasta ja nuorta ja sarjoja on 10-vuotiaista 17-sarjaan asti. JKU:sta TJIG:ssä tullaan näkemään 150 lajisuoritusta. Kilpailuita voi seurata Aamulehden liven kautta (vain tilaajille) ja live-tulospalvelusta https://live.tuloslista.com/10699.

Artikkelikuva: Heidi Lehikoinen