SM-halliotteluista kolme mitalia JKU:n urheilijoille

Nuorten SM-halliottelut kilpailtiin Tampereella TJIG:n yhteydessä. Perjantaina 17-22-vuotiaat naiset suorittivat 5-ottelun. N19 sarjan pronssille otteli Minea Vertala pistein 3090. ”Ihan superhyvältä tuntuu, ei pysty edes sanoin kuvailemaan. Ottelu suju ihan hyvin. Huonojakin lajeja mahtui, mutta kokonaisuutena tosi positiivinen yllätys”, Minea iloitsi ensimmäistä SM-mitalia. 

M19 sarjan 7-ottelu jatkui lauantaille ja Aku Kulju yllätti SM-hopealla. Aku otteli 4432 pistettä. ”Ensimmäinen henkilökohtainen SM-mitali, niin ei siihen voi olla muuta kuin tyytyväinen. Aitoihin olen tänään tyytyväinen. Sain hyvän imun siihen loppuun ja lähes ennätys, niin se oli hyvä”, Aku kertoo fiiliksistään ottelusta. M19 sarjan pronssi tuli myöskin Jyväskylään. Juho Koivisto otteli 4303 pistettä ja sijoittui kolmanneksi. ”Vähän yllättynyt, aika hyvin meni. Osa lajeista meni tosi hyvin ja osa meni aika huonosti, varsinkin kuula ja seiväs, mutta pituus meni hyvin. Oli tosi kivaa”, Juho jutteli ottelun jälkeen. N17 sarjassa Pirkko Järvikylä otteli viidenneksi 3444 pisteellä. Siiri Kihlman sijoittui saman sarjan 13:nneksi, Eevi Ylitalo 15:nneksi ja Saga Koppeli 16:nneksi. Moona Heikkisen ottelu jäi tällä kertaa kesken.

Kaikki ottelu tulokset https://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=86901

Kiekonheiton talviheitot kisattiin lauantaina Porissa. Juuso Sillanpää sijoittui miesten sarjan viidenneksi 46,06 tuloksella. N19 sarjassa Nelli Pajula heitti 33,89 ja sijoittui viidenneksi. Emilia Immonen heitti 32,77 ollen 19-vuotiaissa seitsemäs. M17 sarjassa Lassi Salmi heitti 29,55 ja sijoittui 11:nneksi ja Lenni Lindholm 27,52 ja sijoittui 12:nneksi.

Kaikki tulokset https://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=86907