Manninen varmassa kunnossa, Pulkkiselle ja Kortetmaalle ennätys 200 metrillä

Ilari Manninen on vakuuttavassa kunnossa ja pystyy peruspäivänäkin aitomaan MM-hallirajan. Ilari juoksi Hipposhalleissa 7,73 ja 7,71. Santeri Kuusiniemellä kulkee juoksun loppu kuin lentäen, mutta ensimmäinen aita ja siihen askelten sovittaminen tuottaa vielä hieman harmaita hiuksia. Santeri juoksi 7,88 ja 7,83. Santerilla on selvä potentiaali MM-hallirajan rikkomiseen, kunhan ensimmäinen aidan ylitys sujuu puhtaasti ilman kolhuja. Seuraava kisa Ilarilla ja Santerilla on keskiviikkona Ranskassa. 17-vuotiaiden 60 metrillä nähtiin SE, kun Lappeenrannan Urheilu-Miesten Rasmus Vehmaa aitoi 7,74. Vehmaa paransi viime viikolla juoksemaansa SE:tä kolme sadasosaa.

Aino Pulkkisen 200 metrin halliennätys kirjataan nyt lukemin 23,87. ”Hyvin meni, vaikka etukäteen kaarteet vähän pelottivat, kun ne ovat niin jyrkät Hipposhallissa. Vaikka treenaan täällä, niin on ihan eri juosta urku auki, kuin vetää treenivetoja. Jalat tuntuivat viime viikonlopun jäljiltä vähän jumiselta vielä eilen, mutta aamulla ei enää ollut kireyksiä”, Aino kertaa tuntemuksiaan. Aino juoksee sunnuntaina Hipposhalleissa 400 metriä. Anniina Kortetmaa kävi ottamassa uuden erän Helsingin liikuntamyllyn kaarteiden kanssa. Tällä kertaa Anniina kesytti kaarteet ja tuloksena aika 23,91 ja reilusti uusi halliennätys.

Sini Lällä oli lähellä hypätä kauden kärkituloksen 188, mutta tänään tulos kirjattiin 184. Sinillä on uusi yritys ensi viikonloppuna joko Tampereella tai PM-halleissa Ruotsissa. ”Vähän etukäteen mietin, että onko tämä suo, kun viime viikolla hyppäsin Kuopiossa mondolla, joka on kova ja nopea rata. Oli positiivinen yllätys, kun pehmeämpi pinta ei tänään haitannutkaan hyppäämistä. Hyppään vauhdilla ja nopealla kontaktilla, niin huomaan erot aika hyvin”, Sini kertasi fiiliksiä kisasta.

Kaikki tulokset ja sunnuntain lähtölistat https://live.tuloslista.com/10584

Helsingin kisojen tulokset: https://live.tuloslista.com/10586#rid239707