Hipposhallien 5.-6.2. ennakko – rajoitettu määrä yleisöä pääsee katsomoon

Piinallisen odottamisen ja monien vaiheiden kautta Hipposhallit päästään kuin päästäänkin järjestämään viikonloppuna tiukoin urheilijarajoituksin. Yleisen sarjan urheilijoille osallistumisrajoituksena on seitsemän tulospistettä. Osallistumisoikeutta maanantaina kisaohjelmaan lisättyihin nuorten sarjoihin ei ole rajoitettu. AVI:n uuden linjauksen mukaan Hipposhalleihin saa viikonloppuna ottaa yleisöä 75 % katsomokapasiteetista. Yleisön kulku katsomoon pesäpallostadionin puoleisista ovista. Koronapassi tarkastetaan yli 16-vuotiailta katsojilta ovilla.

MM-hallirajan jo alittanut Ilari Manninen jatkaa kisakauttaan lauantaina Hipposhalleissa. Vastusta antaa Santeri Kuusiniemi, joka hänkin on jo parannellut ennätystään lukemiin 7,82. ”Hyvällä fiiliksellä lähden katsomaan mikä on kulku. Hyvin on mennyt edelliset kilpailut, niin yritetään juosta samalla lailla tai mieluusti vähän kovempaakin. MM-rajan rikkominen viime viikonloppuna tuntui tosi hyvältä ja enää sitä ei tarvitse miettiä. Kisoissa saa antaa nyt vaan mennä”, Ilari fiilistelee. Hipposhallien jälkeen Santeri ja Ilari kisaavat seuraavan kerran Ranskan Mondevillessä 9.2.

Hallikauden viime viikonloppuna uudella halliennätyksellään 186 aloittanut Sini Lällä haluaa päästä kisassa samanlaiseen tyhjään mielentilaan kuin aloituskisassa Kuopiossa. ”Kiva kun nyt Elin Pajunen ja muitakin on mukana, niin pääsee myös ihan kisailemaan, eikä hyppyväli ole niin tiukka”, Sini iloitsee. Aino Pulkkinen avasi kauden Sinin tapaan ennätyksellään viime viikonloppuna. Aino juoksi 400 metrillä uudeksi halliennätyksekseen 54,18. ”Viime viikonloppu oli onnistunut, mutta parannettavaa jäi, joten odotan vieläkin kovempia aikoja. Mette Baas antaa 400 metrillä sunnuntaina kovan vastuksen”, Aino arveli.

Viljami Kaasalainen avasi viime viikolla Tampereella kauden juosten 400 metriä 47,77. Sunnuntaina vuorossa on hallikauden ensimmäinen lyhyen radan 400 metrin kilpailu. ”Fiilikset on hyvät. Lihaksisto on nyt aivan erilainen tällä hetkellä verrattuna vaikkapa Tampereen kisan ja sitä edeltäviin päiviin. Pikkukränät on selätetty ja nyt voin keskittyä ehjänä pysymiseen. Kuntokin on selvästi parempi kuin vaikkapa viime kesänä, joten odotan hyvää aikaa. Harmi, kun nelkku lyhyellä radalla ei ole niin yksinkertainen laji, mutta jos vauhdinjako osuu nappiin eikä kolareita tule, niin en näe mitään syytä miksi sunnuntaina ei menisi kovaa”, Viljami pohtii.

Silmällä kannattaa pitää myös Ikaalisten Urheilijoiden Samuli Samuelssonia 60 metrillä, joka hätyytteli jo viime viikonloppuna MM-hallirajaa ennätyksellään 6,65. Samulia haastaa Vantaan Salamien Riku Illukka, joka juoksi viime kesänä nuorten SE:n 100 metrillä.

Ilmoittautuneet: https://kilpailukalenteri.fi/?cs=19&nid=29632#M-200m

Live-tulospalvelu tulee löytymään täältä: https://live.tuloslista.com/