JKU:n ja Kiinteistönvälitys Enbergin pääyhteistyö jatkuu

Vuoden 2021 parhaana SKVL Kiinteistönvälitysyrityksenä palkittu Kiinteistönvälitys Enberg Oy LKV ja Jyväskylän Kenttäurheilijat jatkavat pitkäjänteistä pääyhteistyökumppanitasoista yhteistyötään. Vuonna 1993 perustettu Jyväskyläläinen yksityinen perheyritys Enberg haluaa kantaa kortensa kekoon Suomalaisissa terveystalkoissa ja olla osaltaan vaikuttamassa liikunnan tarjontaan ja mahdollisuuksiin Jyväskylässä. Yhteistyön avulla JKU pystyy kehittämään toimintojaan monella sektorilla ja tarjoamaan hyvin organisoitua liikuntaa eri ikäisille kohtuulliseen hintaan. Enberg kokee tarpeellisena olla mukana myös huippu-urheilussa ja olla edesauttamassa urheilijoita matkallaan kohti kansallista tai kansainvälistä kärkeä. 

Sopimuksen myötä JKU pyrkii tekemään Enbergin palveluja entistä tunnetummaksi JKU:n jäsenistön, sidosryhmiensä ja muiden jyväskyläläisten keskuudessa. Enberg tarjoaa palvelujaan yleisurheiluväelle myös sovellettuun hintaan. Tutustu Enbergin tarjontaan https://www.enberg.com/.