Ilari Manninen alitti MM-hallikisarajan ennätyksellään 7,68

Ilari Manninen aitoi 60 metrin aidat sunnuntaina Liikuntamyllyssä järjestetyissä kilpailuissa 7,68. Aika on Ilarin ennätys ja alittaa Belgradin MM-hallikisojen tulosrajan 7,72. Ilari on jo nyt parantanut tällä kaudella ennätystään 14 sadasosaa. Santeri Kuusiniemi aitoi samassa kilpailussa ennätyksekseen 7,82 ja paransi viime kaudella juostua ennätystään 11 sadasosaa. Santeri juoksi finaalissa jopa 7,78, mutta finaalin ajat hylättiin, koska viimeinen aita oli vahingossa jäänyt väärän korkuiseksi. Alkuerien ajat ovat viralliset. Antti Mero jr:n valmentamat miesaiturit kisaavat seuraavan kerran Hipposhalleissa lauantaina 5.2. ja sitten suuntaavat Ranskaan hakemaan kokemusta kansainvälisistä kisoista.

Liikuntamyllyssä nähtiin myös muita ennätyksiä, kun Aino Pulkkinen juoksi 400 metrillä uudeksi halliennätyksekseen 54,18. Anniina Kortetmaa avasi kauden muun muassa 60 metrillä ajalla 7,46.

Sini Lällä hyppäsi uuden halliennätyksen 186

Sini Lällä hyppäsi lauantaina Kuopiossa uuden halliennätyksen 186. Tulos jää vain sentin Sinin ulkoratojen ennätyksestä.

Nooralotta avasi kauden Saksassa

Nooralotta Neziri avasi hallikauden Karlsruhenissa Saksassa perjantaina illalla ajalla 8,20. Viime kesänä loukkaantumisista kärsinyt Nooralotta kisaa lyhyen hallikauden ja hakee kilpailutuntumaa kisatauon jälkeen. Seuraavaksi Nooralotta kisaa Berliinissä 4.2., jossa myös Elmo Lakka avaa hallikauden.

Kaasalainen ja Alatupa pitkän radan ennätyksiin 400 metrillä

Viljami Kaasalainen ja Konsta Alatupa juoksivat viime viikolla Tampereella pitkällä radalla uudet ennätykset 400 metrin kilpailussa. Viljamin ennätys pitkältä halliradalta merkataan nyt 47,77 ja Konstan 48,00.