JKU:n nuoret voittivat Seuracup superfinaalin

JKU:n nuorista urheilijoista koottu 68 urheilijan ja yhdeksän valmentajan joukkue suuntasi lauantaiaamuna viiden aikaan bussilla kohti Turkua, jossa kilpailtiin tänä vuonna Seuracup superfinaali. JKU keräsi piirikisoista parhaat pisteet ja pääsi seitsemän muun seuran kanssa kilpailemaan superfinaaliin. Seuracuppiin siis todellisuudessa osallistui paljon suurempi joukkue, joka mahdollisti hyvillä tuloksillaan kesä- ja elokuun piirikisoissa pääsyn finaaliin. JKU:n joukkueen pisteet olivat finaalissa 695,5, toiseksi sijoittunut Turun Urheiluliitto keräsi 629,5 pistettä ja kolmanneksi sijoittunut Helsingin Kisa-Veikot 553 pistettä.

JKU:n voiton avaimet olivat tänä vuonna kaverin kannustaminen, omiin ennätyksiin venyminen, heittäytyminen kilpailemaan vähän itselle vieraampaan lajiin ja rohkea kilpaileminen vanhempien sarjassa. ”Seuracupissa oli kivaa ja vaikka oli eri ikäisiä, niin kaikki oli samaa joukkuetta. Oli hyvä yhteishenki.” T15 kuulassa kilpaillut Eevi Ylitalo kuvailee kisareissua. Menomatkan tietovisan yhteydessä bussissa äänestettiin joukkueen kapteenit, jotka johtivat joukkoja omalla esimerkillään ja muun muassa huudattivat joukkuetta JKU-huutoihin ja auttoivat tsemppari-palkinnon saajien valinnassa. Tämän vuoden tsemppari-palkinnot sai Valtteri Paksuniemi ja Kiira Kahilainen. Olli Huttunen, joka äänestettiin menomatkalla joukkueen kapteeniksi Pihla Tiihosen kanssa, piti paluumatkalla kiitospuheen joukkueelle. ”On ollut ihan huikea reissu. Kaikki urheilijat ja valmentajat on kannustanut toisia hienosti ja meillä on ollut hyvä fiilis koko päivän. On meillä huikea porukka”. Olli tiivisti kisareissun. Kiitos kaikille urheilijoille, huoltajille, valmentajille ja kaikille piirikisaan osallistuneille!

Tulokset https://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=84716.