Joukkuehenki korkealla Seuracupissa

Seuraotteluissa parasta on yhdessä urheileminen, kaverien kannustaminen ja venyminen joukkueen eteen. Kaikkea tätä nähtiin Harjun stadionilla Seuracupin piirikilpailussa. Seuraotteluissa päästään kokemaan joukkuehenkeä yksilölajissa parhaimmillaan. Ilahduttavaa oli erityisesti viestijoukkueiden määrä 4×600 metrin sekaviestiin starttasi 11-vuotiaiden sarjassa seitsemän joukkuetta ja 13-vuotiaiden sarjassa viisi.

”Saatiin iso joukkue kilpailemaan Harjulle. Kannustus raikasi kenttälajien suorituspaikoilla ja pitkien matkojen loppusuoralla. Mahtava tunnelma, tätä lisää! Joukkuehenki oli korkealla. Samalla fiiliksellä jatketaan 4.9. Superfinaalissa.” JKU:n kesätyöntekijä ja Salamat-ryhmän vastuuvalmentaja Matias Kankaanpää fiilisteli kisailtaa.

T11 tytöillä oli lajipaikoilla kova tsemppaus ja kaikkia kisaan osallistuvia tsempattiin. Tytöt kertoivat kisapäivän jälkeen, että 4×600 metrin sekaviesti on päivässä kivointa. Tytöt olivat myös saaneet päivän lajien ohessa uusia kavereita ja ennätyksiäkin oli tullut, kun tytöt ovat kilpailleet uusissa lajeissa. 

”Oli hyvä tunnelma, mutta itsellä ei ollut ihan paras vire tänään. Seiväs veny tosi pitkäksi ja sitten tuli kiire 3-loikkaan. Oon hyvä kannustaan kaveria ja tänään kaverit veny ennätykseen kannustuksen avulla. Ensi viikolla juoksen pm-viesteissä.” Olli Huttunen komppasi Matiaksenkin mainitsemaa Harjun tunnelmaa.

Harjulla kisattiin kesän toinen Pohjola Seuracup piirikisa. Piirikisoissa seurat kilpailevat paikoista finaaleihin. Finaalit, Superfinaali ja kolme finaalia kuntien asukasluvun mukaan jaettuna, järjestetään lauantaina 4.9. Jyväskylän Kenttäurheilijoiden joukkue keräsi keskiviikkoa 18 176 pistettä ja piirikisoista yhteensä 33 315 pistettä. JKU on tällä pistemäärällä seuracupin piirikilpailun voittaja ja lähtee 4.9.Turkuun Superfinaaliin puolustamaan viime vuoden voittoa. Saarijärven Pullistus selvitti tiensä A-sarjan finaaliin.

Kaikki tulokset.

Seuracup pisteet