Nuorten SM-kisat käynnissä Hyvinkäällä ja Kokkolassa

Kaksi päivää 14/15 ja 16/17 SM-kisoja takana Kokkolassa ja Hyvinkäällä. Omia ennätyksiä on rikottu laajalla rintamalla, mikä on nuorten SM-kisoissa jopa mestaruuksiakin tärkeämpää. Hyvinkään 16/17 SM-kisoissa JKU on voittanut perjantain ja lauantaina aikana kolme mitalia.

”Moukarista mä lähin mitalia tavoittelee ja nyt se vihdoin sitten tuli ja kaikki mun heitot tuntu jotenkin huonolta eikä samalta kuin yleensä, mutta kun mä näin ne videolta, niin ne olikin ihan hyvin lähtenyt kiihtymään ja olin saanut vietyä heitot loppuun asti”, Emmi Mäkäläinen juttelee voitettuaan ensimmäisen SM-mitalin. Emmi sijoittui N16 moukarissa kolmanneksi tuloksella 59,69.

Luukas Kontro voitti perjantaina M16 3000 metriä jopa ylivoimaisesti 8.53,55 ajalla, jättäen hopealle sijoittuneen Sisu Moilasen lähes 10 sekunnin päähän. Lassi Nalkki sijoittui toiseksi M16 100 metrin aitakisassa ajalla 14,52 (+2,9). ”SM-kisoissa tavoitteena oli päästä maaliin ja katsoa mihin se riittää, mutta tietysti mitalia myös hakemaan. Eka aitakisa meni ihan ok, kun miettii, että nyt ekat kisat päälle kahteen kuukauteen ja yksi aitareeni ennen näitä kisoja, että vähän oli hukassa.”

Kokkolan 14/15 SM-kisoissa mestaruuteen on yltänyt Nea Koppeli, hopealle Lauri Lakanen ja Vilho Ketonen sekä pronssille Valtteri Paksuniemi kahdesti. Joukkuekultaa voittivat Olli Mäkäläinen ja Valtteri Paksuniemi sekä Vilho Ketonen ja Tommi Sivill. Joukkuehopealle ylsi Pirkko Järvikylä ja Moona Heikkinen.

Hyvinkään tulokset

Kokkolan tulokset