ELMO-kisa on käynnissä

JKU:n 9-13-vuotiaiden ELMO-kisa on käynnistynyt kesän kilpailukauden pyörähdettyä käyntiin. Syksyn JKU Gaalassa jaettavan vuoden ELMO-palkinnon lisäksi tänä vuonna voi tavoitella JKU-tuotepalkintoja ELMO-pisteitä keräämällä.

Pisteitä kerätään kilpailemalla eri lajeissa ja saavuttamalla luokkatuloksia. A-luokan tuloksesta saa kolme pistettä, B-luokan tuloksesta kaksi pistettä ja C-luokan tuloksesta yhden pisteen. Maksimimäärä pisteitä per laji on kolme, mikäli saavuttaa A-luokan. Taitomerkkien luokkarajat löydät täältä. (Huom! 3-ottelun luokkatuloksen voi tehdä vain virallisessa 3-ottelussa, jossa lajeina 40/60m, pituus ja kuula.) Pm-sisulisämaastoista sai kolme pistettä, kun juoksi kisan maaliin. Pisteiden laskua helpottaa ELMO-vihko, jonka saa oman ryhmän valmentajalta. Jos sinulla ei vielä ole ELMO-vihkoa, niin pyydä sitä ensi kerralla harjoituksissa. ELMO-vihkoja jaossa myös Harju Cupissa. Vihkoon voi merkitä omat ennätykset ja värittää takasivun pisteseurantapylväät, josta näkee kuinka monta pistettä on seuraavaan tuotepalkintoon.

Näyttämällä täytetyn ELMO-vihkon valmentajalle, saa valmentajalta pistemäärää vastaavan JKU-tuotepalkinnon. JKU-juomapullon saa kun on saavuttanut 10 pistettä, 20 pisteestä saa JKU-putkihuivin ja 30 pistettä saavutettua urheilija saa valita joko JKU-pipon tai JKU-lippiksen itselleen.

JKU-tuotteita on myös myynnissä toimistolla ja kisoissa https://jku.fi/seura/seuratuotteet/.

Ps. Artikkelikuvassa kaikkien aikojen ensimmäisen ELMO-kisan voittanut Juuso Peltola, joka voitti vuonna 2014 31 pisteellä. ELMO-kisan ennätyspisteitä pitävät hallussa Lassi Nalkki ja Kiira Kahilainen 44 pisteellä.